SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Savcı Kiraz Şehit Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:24:16
Savcı Kiraz Şehit Oldu
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Adliyesi’ndeki rehine operasyonunda ağır yaralı olarak kurtarılan Savcı Mehmet Selim Kiraz tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti. 

Bu arada, İstanbul Adalet Sarayı'ndaki rehine operasyonunda ölen teröristlerin kimliklerini açıklandı. Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit olduğu terör saldırısını, örgütün B.D. ve Ş.Y. adlı üyelerinin gerçekleştirdiği öğrenildi.

ŞEHİT SAVCI KİRAZ..

Savcı Mehmet Selim Kiraz, 1971 Siirt doğumlu, Mersin İmam Hatip Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakultesi mezunu. İstanbul ‘dan önce Osmaniye’de görev yapıyordu. HSYK’nın yaz kararnamesi ile Gaziosmanpaşa Adliyesi’nden Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne ataması yapılmıştı. Kiraz, geçen yıl ekim ayında Gezi Parkı dosyalarında bakmakla görevlendirildi. Berkin Elvan’ın öldürülmesinin yanı sıra Lobna Allami, Okan Özçelik, Volkan Kesanbilici, Erdal Sarıkaya, Aydın Aydoğan ve Burak Ünveren’in de aralarında olduğu, Gezi Parkı gösterileri sırasında yaralananlar hakkındaki soruşturma dosyalarını yürütüyordu. Kiraz’ın eşi de Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda  hâkim olarak görev yapıyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız