SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Savruldu Çarptı Devrildi:5 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:37:59
Savruldu Çarptı Devrildi:5 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Çırmıhtı Yolu'nda çift kabin pikap yoldan savrularak önce site bahçe duvarına, ardından da park halindeki iki otomobile çarpması sonucunda yan yattı. Meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza, 24 Eylül Çarşamba  sabaha karşı saat 02.45 sularında, Çırmıhtı yolu Kuyuönü Mezarlığı civarında  meydana geldi. 44 PT 705 plakalı çift kabinli pikap, Yeşilyurt istikametine seyir halinde iken, bilinmeyen bir nedenle sağ şeritten sol şeride savrularak, önce yolun kenarındaki sitenin bahçe duvarına çarptı. Çarpmanın etkisi ile 10 metre savrulan pikap, park halindeki 06 DF 1363 plakalı otomobil ile 44 KR 176 plakalı otomobile çarptı ve ardından ise yan yattı. 

Pikapta bulunan Hüseyin K., Oktay K., Tacin K. ve Orhan A., çevreden yetişen vatandaşların yardımı ile çıkartılıp 112 acil servis ambulansına bindirilirken, yan yatan pikabın altında kalan Seyit K. (49) adlı yaralı için ise polis ekipleri  Büyükşehir İtfaiyesi ile AFAD kurtarma ekibinden yardım istedi.  

Polis ekipleri çevrede biriken vatandaşları kaza yerinden uzaklaştırmaya çalışırken, İtfaiye ve AFAD kurtarma ekipleri, yan yatan pikabın altında sıkışan Seyit K.’yi çıkartmak için büyük uğraşlar verdi. Bu esnada 112 acil servis görevlileri ise şahsa müdahale etmeye ve çalıştılar. Zaman zaman vatandaşlarda devreye girip, aracı arka tarafa itekleyerek, sıkışan şahsı kurtarmaya yardımcı olmaya çalıştılar. Ancak, kurtarma ekipleri bu şekildeki kurtarma şekline karşı çıktılar ve aracın aniden dengesinin kaybedilmesi ile yeniden vatandaşın üzerine düşebileceğini söylediler. 

Pikabın yan yatan tarafının altına yassı kaldırma yastıkları koyarak, ardından şişirdiler. Yassı kaldırma yastıklarının etkisi ile pikabın altında sıkışan Seyit K. çıkartılarak hazır bekleyen ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Seyit K.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken, diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

‘KURTARICI VATANDAŞ’ ENGELİ!.

Bu arada, kaza yerinde meraklı vatandaşların olup biteni izlemesi nedeniyle zaman zaman kurtarma ekiplerinin çalışmasını engeller duruma geldi. Polisin güvenlik şeridi çekmesine karşın, vatandaşların olaya müdahil olmaya çalıştığı ve kurtarma ekiplerinin de çalışmasını engeller duruma geldiği görüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız