SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Savunmayı Açamayınca'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'da Futbol Şube Sorumlusu Mahmut Cücemen, deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Giresunspor maçı sonrasında yöneticilere yapılan saldırıyı kınadı.

"Giresunspor'u bizim Malatya'da nasıl ağırladığımız ve iyi niyetimiz ortada, ancak bunların karşılığı bizlere karşı bir saldırı olmamalıydı" diyen Cücemen, sebebi belli olmayan nedenlerle maç sonrasında kendilerine saldırının olduğu gibi hakeme de saldırının olduğunu ileri sürdü.

Giresunspor-Malatyaspor maçının genelinde denk bir mücadelenin olduğunu ifade eden Cücemen, "Biz üç puan için gitmiştik. Oyunun genelinde de hakim bir futbol oynadık. Ancak, ikinci yarının başında erken buldukları gol, kendi sahalarına kapanmalarına neden oldu. Tabii biz de elimizden geleni yaptık, ama savunmayı açmakta zorlanınca, sahadan beraberlikle ayrıldık" dedi.

Cücemen, Malatyaspor'un sezon sonunda ligden düşen takım konumunda olmayacağını ifade ederek, "Kaybedilen puanlar ileride play-off şansımızı zora sokabilir, ama kümede kalacağımızdan ve ligi istediğimiz yerde bitireceğimizden herkes emin olsun" diye konuştu.

Ligde bulunan takımların durumlarının sezon sonuna kadar belli olmayacağını belirten Mahmut Cücemen, "Kimin düşeceği veya kimin üste çıkacağı hiç belli olmaz" şeklinde konuştu.

Malatyaspor'un hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Altay maçına da değinen Cücemen, şunları söyledi:

"Altay maçı bizim için altı puanlık bir maç. Bana göre Altay'dan alacağımız üç puan alttaki takımlarla bizim ilişkimizi kesecek ve üstlere çıkma konusunu düşüneceğiz. Bizim mutlaka Altay maçını alarak, düşme korkumuzu bitirmemiz lazım."

Sporculara taahhüt edilen borçların ödenmesi noktasında çalışmaların devam ettiğine de dikkat çeken Cücemen, "Tabii biz daha önceden bu borçları ödeyeceğimizi söylemiştik. Verilen sözleri yerine getirmemiz lazım" dedi.

Takımdan birkaç gün ayrı kalan Tayfun Emre ile ilgili olarak Cücemen, "Tayfun Emre başkanımızdan izin alarak, birkaç günlüğüne takımdan ayrı kaldı. Kendisi geri geldi, yarınki idmana katılacak. Futbolcuyla ilgili yönetimin hiçbir sıkıntısı yok" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız