SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Saygı Dinimizin Gereği..''

A- A+ PAYLAŞ

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, cami, okul ve hastane yaptırmanın çok önemli olduğunu bildirdi.

Nursaçan, Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen "Hayır Hizmetlerinin Sosyal Hayatımızdaki Yeri" konulu konferans verdi. Konferansa, Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın, Başsavcı Mustafa Demirdağ, Müftü Bekir Gerek, Emniyet Müdür Vekili Fatma Dağdelen, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile din görevlileri katıldı.

Nursaçan, konferansta yaptığı konuşmada, hayır hizmetlerinin önemine dikkat çekti. Nursaçan, "Hayır hizmetlerinde cami, okul ve hastane yaptırma çok önemlidir. Türk milleti asırlardır hayır hizmetlerinde yarışmıştır. Alimlerin ilmi, devlet adamının adaleti, ordunun iyi komutanı, ehli servetin cömertliği ve halkın duası önemlidir. Büyüğüne, küçüğüne, din alimine ve adaletli devlet büyüğüne saygı dinimizin gereğidir. Allah bizleri hayırseverler listesinde olan bahtiyarlardan eylesin" dedi.

Nursaçan'ın konuşmasından sonra hayır hizmetlerinde bulunan vatandaşların yanı sıra 30 yıldan fazla din görevlisi olarak çalışan toplam 161 kişiye teşekkür plaketi verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız