SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Saygın Devlet İçin 'Hayır' Diyoruz"

0
Güncellendi - 2017-03-06 02:08:51
A- A+ PAYLAŞ

CHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Ahmet Küçükşahin, referandumda "Hayır" deme gerekçelerini açıklarken, Türkiye'nin içeride ve dışarıda çok önemli sorunları varken, Anayasa değişikliğinin gündeme getirilmesini de eleştirdi.

Küçükşahin, şunları söyledi:

"PKK, Türkiye Cumhuriyeti’nin yapısını bozmak ve kardeşliğimizi yok etmek amacıyla kurulmuş düşman bir örgüttür. Kurulduğu tarihten itibaren (“Barış Süreci” denen “açılım” dönemi hariç) Türkiye Cumhuriyeti Devletine hep HAYIR demiştir, HAYIR demeye de devam etmektedir.

Ona, bu düşmanlığın bedeli ödettirilmiş ve 2002 yılına gelindiğinde diz çöktürülmüştür. Tam da bu dönemde Türkiye’de, iktidar değişmiş ve AKP iktidar olmuştur.

AKP İktidarının başlattığı, “Kürt Açılımı”, “Barış Süreci”, “Demokratik Açılım” döneminde Silopi’de Çadır Mahkemeleri kurulmuş, Oslo’da PKK ile pazarlıklar yapılmış, ilçelerde hendekler kazılmış, illerde “özyönetim” adı altında özel birimler oluşturmuştur. Bu dönemde PKK, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine EVET demiştir.

Bugün Türkiye’nin işsizlik, ekonomi, terör gibi sorunları varken, Türk Ordusu Suriye’de harekât icra ederken bütün bunlara reçete olacakmış gibi Anayasa değişikliği gündeme getirilmiştir.

Ülkeyi yönetemeyip içinde bulunduğumuz sorunlarla bizleri baş başa bırakanlar, referandumda “CHP HAYIR diyor, PKK da HAYIR diyor” propagandasına sarılmışlardır.

CHP, “Çadır Mahkemeleri”nin kurulmasına, hendek kazan PKK’ya göz yumulmasına, PKK ile pazarlık yapılmasına, PKK’nın “özyönetim” adlı illegal unsurlar oluşturmasına hep HAYIR demiştir.

CHP, iktidarı mevcut Anayasa’ya uymaya zorlamak ve devletimizin saygın bir devlet gibi hareket etmesini temin için referanduma HAYIR demektedir. Zira CHP, 98 yıllık geçmişi ve gelenekleri olan ciddi bir siyasi partidir."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MURAT (7 yıl önce)
    Siz hayır dedikçe devlet daha da SAYGIN olacaktır...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla