SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Saygının Önemi Büyük'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, "Aile Saadetinin Esasları" konulu bir konferans düzenlendi.

Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu Salonu'nda gerçekleştirilen, "Aile Saadetinin Esasları" konulu konferansa konuşmacı olarak Pediatri (PDR) Uzmanı Recep Bulut, Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu ve çok sayıda Kadın Meclisi üyeleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu, sağlıklı nesillerin yetişmesinde bilgili ve bilinçli annelerin rolünün büyük olduğunu belirterek, kadınların sosyal sorumluluk konusunda bilinçlendirilmesi amacına yönelik sürdürdükleri bilgilendirme konferanslarının devam edeceğini söyledi.

PDR Uzmanı Recep Bulut ise, mutlu bir aile, mutlu bir toplumun, ancak eşler arası mutluluğu sağlayan esaslarla sağlanabildiğine dikkat çekerek, sevgi, saygı, sadakat gibi unsurların eşler arasında eşit düzeyde sağlana bilmesi gibi, eşler arasındaki eksiklerin de görmezden gelinmesi gerektiğini belirtti.

Bulut; "Sevgiyi yıpratmamak ve ayakta tutmak için ise eşler arası saygının önemi büyüktür" diyerek, mutlu bir evlilik için olması gerekenlerden biri eşlerin birbirine karşı sözlerinde ve işlerinde güven duymaları gerektiğini söyledi.

Bulut; "Ailede eşin önce kendisini yetiştirmesi, görev bilinci taşıması, yükümlülüklerini yerine getirmesi sonra da eşi, çocukları, büyükleri ve akrabalarına karşı saygılı olması önemlidir" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız