SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Saygıyla Karşılıyoruz"

A- A+ PAYLAŞ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Teşkilatı, bayramlaşma töreninde bir araya geldi. 
 
CHP Malatya İl Başkanı Hüseyin Baştürk ve CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile partililerin yer aldığı bayramlaşma törenine Belediye başkanı Ahmet Çakır, TSO başkanı Hasan Erkoç, ESOB başkanı Şevket Keskin, partili belediye başkanları, İl, ilçe, belde yöneticileri, İGM ve Belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kollar yönetici ve üyeleri ile çok sayıda partilinin katıldı.
 
Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'nın her yerini ziyaret ederek, parti politikalarını anlatacaklarını kaydetti. Ağbaba, eksikleri tespit ederek, vatandaşları ziyaret ettiklerini ifade ederek, "Seçimlerden sonrada partimizin politikalarını anlatmak adına gezmeye devam ediyorum. Partimizin düşüncelerini anlatmak için gidilmedik yer bırakmadık. Sıfır oy aldığımız köylere de gidiyoruz, ful oy aldığımız köylere de gidiyoruz. Önümüzdeki süreçte de Malatya'nın ulaşılmadık köyü, gidilmedik mahallesi, sıkılmadık el bırakmayacağız. Partimizin politikalarını anlatmaya devam edeceğiz. Biz bu süreçte elimizden geleni yaptık ama maalesef halkımız bize ana muhalefet görevini verdi. Bunu saygıyla karşılıyoruz. Eksiklerimizi tespit ederek tekrar Malatyalılara ulaşmaya çalışıyoruz. İnanıyorum ki, bu yapacağımız çalışma önümüzdeki dönemlerde Malatya'da hem yerel seçimlerde CHP'nin başarılı olmasını sağlayacak hem de genel seçimlerde partimizin başarılı olmasını sağlayacaktır" dedi. 
 
CHP'nin bayramlaşma törenine katılan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, partililerin bayramlarını tebrik ederek, "Bayramlar her zaman bizlerine birliğine, beraberliğine, dayanışmamıza ve kardeşliğimize vesile oluyor. Bayramların amacına ulaşması adına da bu tür ziyaretleri gerçekleştiriyoruz" diye konuştu. 
 
"ÇOK İYİ OLUR.."
Belediye Başkanı Çakır ile bir süre sohbet eden parti yöneticilerinin, bayramlaşmaların  hep bir arada olması önerisi de konuşuldu. Başkan Çakır da “Partililerin bayramlaşması dışında olabilir. Dernekler ve sivil toplum örgütleri hep bir arada yaparlarsa gerek zaman gerekse de enerji bakımından çok çok iyi olur. Bu öneriyi destekleriz” diyerek öneriye destek verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız