SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sayı 113 bin 994'e Çıktı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende İlçesi'nde düzenlenen Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali kapsamında 250 çocuğu sünnet eden ünlü sünnetçi Kemal Özkan'ın sünnet ettiği çocuk sayısı 113 bin 994'e çıktı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu sene de 52.'si yapılan Darende Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali kapsamında Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı'nın organizasyonuyla 250 çocuk için bir sünnet töreni düzenlendi. Törene Darende Kaymakamı Fahri Meral, Darende Belediye Başkanı Memduh Önal ve Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı Genel Başkanı Hamidettin Ateş, ünlü sünnetçi Kemal Özkan ve çok sayıda davetli katıldı. Sünnet ettirilen çocuklara elbise, 100'er YTL, 1 adet çeyrek altın ve 1 adet de kol saati hediye edildi.

Törende konuşan ünlü sünnetçi Kemal Özkan, şimdiye kadar 113 bin 744 çocuğu sünnet ettiğini, son yapılan 250 çocuğun sünnetiyle birlikte bu sayının 113 bin 994'e çıktığını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız