SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sayısal Birincisi de Eski Mezun

A- A+ PAYLAŞ

Öğrenci Seçme Sınavı'nda, Eşit Ağırlıklı puan türünde Türkiye ikincisi olan Emrah Ayaz'ın 3 yıl önce Özel Rahime Batu Koleji'nden mezun olduğu belirtilirken, Sayısal 2 Malatya birincisi Ebru Çakır'ın da, Anadolu Lisesi'nin geçen yılki mezunu olduğu bildirildi.

Final Dergisi Dershaneleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan dershanenin yönetim temsilcisi Hasan Doğan, ÖSS il birincisi Ebru Çakır'ı kutlayıp, dershanede yaptıkları deneme sınavlarında da Çakır'ın genelde ilk 5 içerisine girdiğini söyledi.

Doğan, öğrenciye bin YTL eğitim çeki verdi. Anadolu lisesinden mezun olan ve bu yıl 2. kez sınava girip sayısal alanda 370.541 puanla il birincisi olan öğretmen çocuğu Ebru Çakır, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde okumak istediğini söyledi.

Sınava gireceklere, kendilerine güvenmelerini ve hedef belirlemelerini tavsiye eden Çakır, başarısında emeği geçen ailesine, dershanesine ve okul öğretmenlerine teşekkür etti.

Bu arada, Eşit Ağırlıklı puanda Türkiye ikincisi olan Emrah Ayaz'ın, Sayısal 1 puan türünde de Malatya birincisi olduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız