SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sayıştay 2 Üniversite Görevlisini Arıyor

A- A+ PAYLAŞ

Sayıştay Başkanlığı, İnönü Üniversitesi'nin iki personelini adresleri tesbit edilemediği için Resmi Gazete'ye ilan vererek arıyor.

3 Mart 2006 Cuma tarihli Resmi Gazete'deki Sayıştay Başkanlığı ilanına göre, İnönü Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Saymanı Gülünur İnanç ile Bütçe Daire Başkanlığı Hakediş Düzenleme görevlisi M. Münir Koçak'ın adresleri tesbit edilemedi, bu yüzden de adı geçen şahıslara Sayıştay İlamları'nın tebliğ edilemedi.

Sayıştay Başkanlığı ilanında "Sorumlular" olarak nitelendirilen şahısların, 15 gün içinde Sayıştay İlamı'nı tebellüğ etmeleri ya da adreslerini bildirmeleri istendi. Adresin bildirilmemesi halinde ise, ilgili şahıslar hakkında tebliğat kanununa göre işlem yapılacağı belirtildi.

Sayıştay Başkanlığı'nın Resmi Gazete'de yayınlanan ilan metni şöyle :

"Aşağıda adı soyadı yazılı sorumluların, adresleri tespit edilemediğinden, kendilerine Sayıştay ilamları tebliğ edilememiştir.

Anılan sorumluların, bu ilanın Resmi Gazete’de yayımı tarihinden itibaren 15 gün içinde Başkanlığımıza müracaat ederek ilamı tebellüğ etmeleri ya da açık adreslerini bildirmeleri gerekmekte olup, aksi takdirde 7201 sayılı Tebligat Kanunu hükümlerine göre, işbu ilanla tebligat yapılmış olacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız