SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Saymaya Günler Yetmez!'

A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Mustafa Şahin ve bazı yöneticiler köy ziyaretlerinde bulundu.

İl Başkanı Mustafa Şahin beraberinde Başkan yardımcıları Bülent Tüfenkci, Eyüp Sağlam, Osman Güder merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri İbrahim Çığrık, Mustafa Dağdelen, Hakan Baran ve İl Genel Meclis Üyesi Ramazan Çetin'le beraber Topraktepe köyü ve Yaka mahallesini ziyaret ettiler.

Vatandaşların sorunlarını dinleyerek sorunların çözümü noktasında takipçisi olacaklarını ifade eden Şahin, "Biz AK Parti hükümeti olarak halkımıza en iyi hizmeti nasıl yaparız diye gayret ediyoruz. Ülkemiz ve Malatya'mız için gerekli çalışmaları yapmaya devam edeceğimizden de hiç birinizin şüphesi olmasın. AK Parti iktidarlarının yapmış oldukları hizmetleri saymaya kalksak günlerimiz yetmez. 2011 yılında BELDES Projesi'ne 400 milyon lira ödenek ayrıldı. 2011 yılında yeniden hayata geçirilecek olan BELDES Projesi; kanalizasyon, yol ve su gibi altyapı sorunlarının çözümünde önemli rol oynayacak. Hükümetimiz yolu ve suyu medeniyetin bir ölçüsü olarak görmektedir. Çağdaş medeniyetlerle yarışabilmek için yurdumuzun hiç bir köşesinde yolsuz ve susuz köy kalmaması için KÖYDES Projesi'ni uygulamaya koyan hükümetimiz, şimdi de BELDES Projesi'ni uygulamaya koyacak. BELDES Projesi nüfusu 10 binin altında olan belediyelerin yol, su ve kanalizasyon gibi altyapı ihtiyaçlarının giderilmesi için uygulamaya konulacak bir projedir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız