SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SB Elazığspor'da İstifa

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:13:32
SB Elazığspor'da İstifa
A- A+ PAYLAŞ

Elazığspor'da  teknik direktör Bülent Uygun, istifasını açıkladı.

Uygun istifa ile ilgili olarak kulübün internet sitesinden şu açıklamayı yaptı:

"Maalesef bana kucak açan beni bağrına basıp, sevgisini gösteren özel bir camiadan yaşananlar sonucunda görevimden ayrılmak durumunda kaldığımı ligin bitimine 7 hafta kala geldiğim ve Sanica Boru Elazığsporla şampiyon olma şerefine nail olduğum ve tanımakla onur duyduğum Selçuk ÖZTÜRK ve yönetim kurulu ile Elazığspor camiasından ayrılıyorum.

Gönül isterdi ki uzun süreli çalışıp başarı elde edelim. Ama maalesef yönetimin yalnız bırakılması ve ekonomik sıkıntılar kısıtlı bütçe ile yapılan transferlerle birlikte stadyumumuzun ve tesisimizin yetişmemesi sonucunda  yeni takım olma noktasında alınan başarısızlık görevimden ayrılmam gerektiğini göstermiştir.

Bana destek olan Narkoz ve Gençlik 23 taraftar grupları ve her dönemde gerçek Elazığspor sevgisiyle dolu olan her şartta sağduyularını dürüst ve mertçe yazan değerli basın mensupları olmak üzere tüm Elazığspor  camiaya teşekkür ederim.

Ekonomik anlamda takıma destek olan Sanica Boru ve Kolin A.Ş.’ ye teşekkürlerimi Borç bilirim.  Bazen düşünülenlerin ve hayallerin istediğimiz gibi gitmediği bu süreçteki tek suçlusu benim, inanıyorum ki bu süreçte gelecek olan hocamız ile birlikte futbolcu kardeşlerim bu takımı büyük taraftarı ile kümede bırakacaktır."

Ligde oynadığı 7 maçın 3'ünde berabere kalıp, 4'ünde yenilen Sanica Boru Elazığspor, 3 puanla son sırada yer alıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız