SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SBF Yetenek Sınavları Sona Erdi

0
Güncellendi - 2017-07-18 03:01:39
SBF Yetenek Sınavları Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2017-2018 yılı Özel Yetenek Sınavları sona erdi.

Spor Bilimleri Fakültesi spor salonunda yapılan ve beş gün süren özel yetenek sınavlarında 135'i bayan, 628'i erkek olmak üzere 763 öğrenci yeteneklerini sergiledi.

Spor Bilimleri Fakültesi Müdürü ve Sınav Koordinasyon Başkanı Doç. Dr. Cemal Gündoğdu, özel yetenek sınavlarının İnönü Üniversitesi ve Spor Bilimleri Fakültesine yakışık bir şekilde gerçekleştirildiğini belirterek, "Beden eğitimi ve spor öğretmenliği, antrenörlük eğitimi ve engellilerde spor eğitimi bölümlerine 55 bayan, 105 erkek öğrenci olmak üzere toplam 160 öğrenci yerleşmeye hak kazandı. Başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü-öğrenim süresi 4 yıl 15 kadın, 25 erkek toplam 40.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü (1. Öğretim)-öğrenim süresi 4 yıl 10 kadın, 30 erkek toplam 40.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü (2. Öğretim)-öğrenim süresi 4 yıl 10 kadın, 30 erkek toplam 40.

Engellilerde Egzersiz ve Spor Eğitimi Bölümü-öğrenim süresi 4 yıl 20 kadın, 20 erkek toplam 40.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız