SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SDÜ'de Malatyalı Rektör Adayı

A- A+ PAYLAŞ

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nde (SDÜ) rektörlük için seçim yapıldı. Aralarında, Malatyalı olan aynı üniversitenin Tıp Fakültesi Üroloji ABD öğretim üyelerinden Profesör Doktor Hakkı Perk'in de (fotoğrafta) bulunduğu 7 aday için sandık başına gidildi. Sakin bir havada geçen seçimde, mevcut rektör Prof. Dr. Metin Baydar 202 oyla ilk sıradaki yerini korudu.

49 OY ALDI..
SDÜ Rektörlük Seçimi'nde 737 öğretim üyesi ve görevlisinden 686'sı oy kullandı. Yapılan sayımda, mevcut Rektör Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar 202, Prof. Dr. Namık Delibaş 172, Prof. Dr. Harun Doğru 152, Prof. Dr. Hakkı Perk 49, Prof. Dr. Mustafa Karaşahin 45, Prof. Dr. Ali Kemal Yakut 32 ve Prof. Dr. Mehmet Ali Koyuncu 1 oy aldı. Sayımda 7 oy boş çıkarken, 2 oy da geçersiz sayıldı.

SDÜ Rektörlüğü görevine aday olan 6 kişinin ismi ve aldıkları oylar Yüksek Öğretim Kurulu'na (YÖK) bildirilecek. YÖK Genel Kurulu'nda adaylar arasından belirlenecek 3 isim Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e sunulacak. Gül, 3 adaydan birini SDÜ'ye rektör olarak atayacak.

TURAN EMEKSİZ LİSESİ 77 MEZUNU..
Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi rektörlüğüne aday olan Üroloji uzmanı Prof.Dr. Hakkı Perk, 1959 Malatya doğumlu.

Barbaros İlkokulu ve Atatürk Ortaokulu'ndan sonra önümüzdeki Haziran ayında Malatya'da 1977 mezunları buluşması yapılacak olan Malatya Turan Emeksiz Lisesi'ne kaydolan Perk, bu okulun 6 Tabii Bilimler D sınıfından 1976-1977 ders yılında mezun oldu. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan, Üroloji ihtisasını Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapan, geçtiğimiz yıl da profesörlüğe yükselen Hakkı Perk, evli ve 2 çocuk babası.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız