SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sebebi İcazet Almamamız!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:49:46
A- A+ PAYLAŞ
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Gençlik Kolları Başkan ve yönetiminin görevden alındığı bildirildi. 
 
CHP Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı Öner Özdemir, Gazeteciler Cemiyeti’nde yaptığı basın açıklamasında, genel merkez gençlik kolları görevden alma yazısının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Malatya programı nedeniyle kendilerine 4 gün sonra tebliğ edildiğini belirterek, “Görevden alınmamıza somut gerekçe sunulmamıştır. Ancak, tüzüğün 43/b maddesine dayandırılmıştır. Ben ve arkadaşlarım hiç kimsenin ağabeyliğiyle bu partide bir yere gelmedik. Biz, masa başında bizim kendi yazdığımız delegelerle seçime girip seçim kazanmadık. Biz, demokratik olmayan tutum ve davranışlara karşı bu göreve seçildik” dedi.
 
24 Haziran 2012 tarihinde göreve geldiklerini söyleyen Özdemir, şöyle konuştu: “Görevden alınmamızın tek sebebi, il başkanımızdan icazet almadan bu göreve seçilmiş olmamızdır. 86 bin seçmenimize zarar vermemek için detaylara girmiyorum. CHP’de parti iç demokrasinin işlemesi ve gelişmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız