SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şebeke Oradan Geçiyor Ama..

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:28:20
Şebeke Oradan Geçiyor Ama..
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt- Çırmıhtı'nın Gedik Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, mahallelerine doğalgaz verilmediği için mağdur olduklarını ifade ettiler. 

Defalarca AKSA Doğalgaz A.Ş’ye müracaat ettiklerini söyleyen mahalle sakinleri, sıkıntılarına çözüm istiyorlar. Yaşadıkları sorunları anlatan Gedik Mahallesi sakinlerinden Serdar Barak, “Doğalgaz ana şebekesi Gedik Mahallesi’nin içinden geçerek, Yeşilyurt ve Gündüzbey'e kadar gitmektedir. Bizler de Gedik Mahalle sakinleri olarak mahallemizin doğalgaz hattı bulunmayan sokaklarına doğalgaz hattının çekilmesini talep ettik. Belirtilen adresteki sokaklara doğalgaz verilmesi için bir kaç defa dilekçe verdik. Ancak AKSA Doğalgaz A.Ş Müdürlüğü her seferinde bizlere zorluk çıkardılar. İmar yolunu bahane ederek ‘Doğalgaz veremeyiz’ dediler. Yeşilyurt Belediyesi imar yolunu açtı ve Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar, ‘Bize düşen ne görev varsa, biz yapmaya hazırız’ dedi. Akabinde tekrar AKSA Doğalgaz A.Ş Müdürlüğü'ne gittik. Bu sefer bize ‘2015 yılı yatırım programımız dolu ancak 2016 yılında yapabiliriz’ dediler. AKSA Doğalgaz A.Ş Müdürlüğü adeta ipe un seriyor. Yüzlerce konut bulunan ve abone olmak için doğalgaz hattının sokaklarına bağlanmasını bekleyen bizler mağdur durumdayız. Bu konuda gerek AKSA yetkililerini gerekse diğer yetkilileri göreve çağırıyoruz” ifadelerine yer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız