SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şebekenin Azgını!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Emniyet müdür yardımcısının makam aracının da çaldıkları tespit edilen oto hırsızlık çetesi çökertilerek 6 elemanı ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Malatya'da önceki gece Emniyet Müdür Yardımcısı'nın makam aracın ile birlikte 2 adet otomobil çaldıkları tespit edilen ve Malatya'da ayrıca 2006-2007 yılı içerisinde özellikle Renault 19 Europa ve Broadway marka olan 11 otomobili çaldıkları belirlenen çete çökertildi.

Asayiş Şubesi Oto Hırsızlık Büro Amirliği tarafından başlatılan Gömlek kod adlı operasyon sonucunda, Emniyete ait araç ile başka bir araç Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde içerisinde Hüseyin E., Ali A ve Ali B. adlı şahıslar ile birlikte ele geçirildiler. Şebekenin diğer üyesi Ömer S. ise Adıyaman'da kaçarken kullandığı kiralık aracın kaza yapması sonucunda yakalanarak Malatya'ya getirildi.

Yakalanan 4 şahısın verdiği ifade üzerine Şanlıurfa da hurdacılık yapan şebekenin lideri olduğu iddia edilen Mehmet Y. ve yardımcısı olduğu belirtilen Ali B'de yakalanarak Malatya'ya getirildi.

Çalınan araçların Şanlıurfa'da kiralanan ahır ve depolarda parçalara ayrıştırılarak sahte faturalarla piyasaya sürüldüğü belirlendi. Araçların motor numaralarının silinip şase numarası bulunan parçaların ise spiralle kazındıktan sonra parçalar halinde Fırat nehrine atıldığı tespit edildi.

Olayla ilgili olarak yakalanan Hüseyin E., Ali A. , Ali B., Mehmet Y., Ömer S. ve Ali B. adlı şahıslar adli makamlara sevk edildi. Zanlıların 6'sı da tutuklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız