SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Seçilirsem İlk İşim.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:03:01
A- A+ PAYLAŞ

Beydağı Mahallesi sakinleri ile bir araya gelip projelerini anlatan Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, Kernek’i beton yığınlarından kurtarıp, özüne kavuşturacağını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, yerel seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantıları programına Beydağı Mahallesi ile başladı. Beydağı Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Kıtlık, projelerini anlatarak yerel seçimlerde destek istedi. Kıtlık, “30 Mart’tan itibaren sizlerin de destekleri ile göreve geldiğimizde bütün sorunlarınızın çözümü için elimden gelenin fazlasını yapıp, bütün sıkıntılarınızı çözeceğim” dedi.

Beydağı Mahallesi ile ilgili projelerini anlatan Kıtlık, Beydağı bölgesinde yaşanan Kentsel Dönüşüm sıkıntısını dile getirerek, “Buradaki vatandaşlarımız Kentsel Dönüşüm nedeni ile mağdur edilmiş, hakları adeta gasp edilmiş. Çok eski tarihteki uygulamalar bahane edilerek sadece ev parası adı altında ödemeler yapılmış, arsa parası ödenmemiş. Göreve geldiğimizde Kentsel Dönüşümden mağdur olan herkesin haklarını vermek için gayret göstereceğiz” dedi.

Beydağı Mahallesi ile ilgili projelerini slaytlar eşliğinde hem tanıtan hem de anlatan Kıtlık, projelerinden en önemlisi olan Merkez Beydağı yamaçlarına seyir tepeleri ve teleferik sistemi kuracaklarını ifade etti.

Kıtlık, Kernek Şelalesi ile meydan düzenlemeleri yapacaklarına vurgu yaparak, “Kernek Malatya’nın sembolüdür. Göreve geldiğimizde Kernek’i beton yığınlarından kurtarıp, özüne kavuşturacağız” dedi.

Kıtlık, Cezmi Kartay’ın Malatya’nın kanayan yarası olduğunu da dile getirerek, “Göreve geldiğimde 31 Mart sabahı ilk işim Cezmi Kartay Caddesi’ne gidip eğlence merkezlerini Malatya’nın dışına taşıyacağım. Bu sorunu çözmediğim müddetçe başkanlık koltuğunda oturmayacağım” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kıtlık, slaytlar eşliğinde Beydağı Mahallesi sakinlerine projelerini anlattı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız