SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Seçim Bürosunda Buluştular

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:28:28
Seçim Bürosunda Buluştular
A- A+ PAYLAŞ

Seçim propaganda gezilerini sürdüren CHP Malatya Büyükşehir Belediye başkan adayı Hakan İnci, Hekimhan'da AKP ve MHP seçim bürolarını da ziyaret etti. İnci, MHP seçim bürosunda karşılaştığı MHP Malatya Büyükşehir başkan adayı Şinasi Kazancıoğlu ile de sohbet etti.

İnci'nin Hekimhan incelemelerine ilişkin basın bülteni şöyle:

"Seçim çalışmalarını yoğun olarak sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, Hekimhan ilçesindeki ziyaretlerinin ikinci gününde belde ve köyleri ziyaret etti. 

Beraberinde Güzelyurt Belediye Başkanı ve Hekimhan Belediye Başkan Adayı Aliseydi Millioğulları, CHP Hekimhan İlçe Başkanı Kadir Sarıbaş, CHP kadın ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte ilçeye bağlı belde ve köyleri gezerek projelerini anlatan İnci, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. 

İnci, ilk olarak Hekimhan Belediye Başkanı Sait Özoğlu’nu ziyaret ederek, ilçeyle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Hakan İnci’nin yanında olduğunu belirten Özoğlu, “İyi bir performans sergiliyorsunuz. Çalışmalarınızın başarılı geçmesini temenni ediyorum” ifadelerini kaydetti. 

Hekimhan Kaymakamı Mesut Çoban’ı da ziyaret eden CHP’li İnci, daha sonra ise partinin seçim bürosuna gelen vatandaşlarla sohbet etti. 

“KAYISI SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

Hekimhan’daki ilk belde ziyaretini Kocaözü’ne yapan CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. İnci, kahvehanede yaptığı konuşmada, 10 yıllık belediyecilik deneyimi olduğunu belirterek, “Malatya’nın birçok problemi var. Bunların başında ise kayısı geliyor. Biz belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra halka ekonomik ve sosyal konularda da hizmet vereceğiz. Kayısı sorununu çözmek bizim en önemli işimiz olacak” dedi ve kayısı ile ilgili projelerini anlattı. 

“BELDE BELEDİYELERİ HİZMETİ SÜRDÜRECEK”

Yeni büyükşehir yasası ile beldelerin hükümet tarafından kapatıldığını belirten CHP’li İnci, seçilmesi halinde, belde belediyelerinin hizmetlerini aynı şekilde sürdüreceğini kaydederek, “Kocaözü belediyesi büyükşehrin bir şubesi olarak varlığını devam ettirecek. Vatandaşlarımız belediyeyle olan temaslarını aynı şekilde, aynı kadrolarla sürdürecekler. Biz sizi buradaki belediye hizmetinden mahrum etmeyeceğiz, büyükşehrin olanaklarını da dahil ederek çok daha iyi hizmet almanızı sağlayacağız” ifadelerini kaydetti. Kocaözü’nde esnafları da ziyaret eden İnci, bakkaldan çikolata alarak çocuklara dağıttı. 

İNCİ’DEN MİLLİOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR 

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, daha sonra Güzelyurt beldesine geçti. Kasaba kahvehanesinde düzenlenen toplantıda ilk olarak konuşan Güzelyurt Belediye Başkanı ve Hekimhan Belediye Başkan Adayı Aliseydi Millioğulları, 20 yıldır beldede belediye başkanlığı yaptığını anlatarak, birçok sorunu çözdüğünü ve Güzelyurt’u Avrupa standartlarında bir belde haline getirdiğini anlattı. Büyükşehir adayı Hakan İnci ise Güzelyurt’a yaptığı hizmetlerden dolayı Millioğulları’na teşekkür ederek, Malatya için projelerini anlattı.

CHP’Lİ İNCİ, AKP VE MHP ADAYLARINI DA ZİYARET ETTİ 

Toplantının ardından tek tek gezdikleri Güzelyurt esnaflarıyla sohbet eden CHP’li İnci ve Millioğulları, AKP belde örgütüne de nezaket ziyaretinde bulundu. AKP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz’le görüşen CHP’liler, başarı dileklerini ilettiler. 

Güzelyurt ziyaretinin ardından Hekimhan ilçe merkezine geçen CHP’li Hakan İnci, burada ise açılışı yapılan MHP seçim bürosunu ziyaret ederek, MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şinasi Kazancıoğlu’yla görüştü. Samimi ve esprili bir ortamda geçen görüşmede, başkan adayları birbirlerine başarı dileklerini ilettiler. 

Hakan İnci, Hekimhan ilçesindeki ziyaretlerini Salıcak, İğdir ve Ballıkaya köylerinde düzenlediği toplantılarla sürdürdü." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız