SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Seçim de Sonrası da Önemli'

A- A+ PAYLAŞ

TCDD Genel Müdür Yardımcılığı görevinden alınarak genel müdürlük müşavirliğine atanan ve geçtiğimiz günlerde memuriyetten istifa eden Makine Mühendisi Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Milliyetçi Hareket Parti’nden (MHP) aday adaylığı başvurusu yaptığını açıkladı. Kazancıoğlu, "Doğruyu yapmak kolay ama önemli olan doğruyu bulmak ve uygulamak zordur. Biz doğruları bulmak için bu göreve talip olduk” dedi.

MHP İl binası toplantı salonunda yapılan ve il ve ilçe başkanlarının yanı sıra Yaşar Özer, Goncagül Çelebioğlu, Dr. Ubeyd Akçin gibi aday adaylığı başvurusunda bulunanlar ile çok sayıda MHP’li üyenin katıldığı basın toplantısında aday adayı Şinasi Kazancı; kısa bir öz geçmişini anlatarak konuşmasına başladı.

Kazancıoğlu, “Ülkemizin geleceği için 12 Haziran seçimleri çok önemli ama ondan sonrası daha da önemli. Bu nedenle birlik ve beraberliği tesis etmeliyiz. Ülkemizin geleceğinden kaygı duyan herkes için birlik ve beraberliğin tesisi kadar önemli bir şey olamaz. Bizlerde bu birlik ve beraberliği tesis etmek ve doğruyu bulmak ve uygulamak için bu göreve talip olduk.

Ülkemizde olağanüstü hal yaşanıyor. Gerçekte olağanüstü hal yoktur. Düşünülmeyen haller vardır. Örneğin, bir milletvekili bir polis memurunu tokatlayıp azarlıyorsa bu olağanüstü hal değildir, düşünülmeyen bir durumdur. Makamları ve koltukları işgal edenlerin düşünememesinden ve önlem alamamasından kaynaklanan bir durumdur. Düşünülmeyecek hallere düşmemek için düşünen karar alıcıları bulmalı ve onlara görev vermeliyiz. Biz de bu nedenle bu göreve talip olduk.”

"LİSTEMİZİ AÇIKLAMADIK, ÇÜNKÜ.."
Aday adayı Kazancıoğlu’nun konuşmasından sonra kısa bir konuşma yapan il başkanı Arif Yıldız, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. İl başkanı Yıldız özetle;“Bazı partilere çok sayıda başvuruların içinde çok sayıda bürokrat da var. Bütün başvuruların da kabul edildiğini görüyoruz. MHP olarak başvuranların ön incelemesi yapıldıktan sonra aday adaylığını kabul ediyoruz, onun için listemizi açıklamadık. Şu an ön inceleme aşamasında” diye konuştu.

Bir gazetecinin “Bazı partilere çok sayıda bürokrat başvurusu olduğundan bahsettiniz biraz açar mısınız?” sorusunu başkan Yıldız “Bütün bürokratları kastetmiyoruz ama bazı amirler makamlarını korumak, bazılarının da bir üst makamı sağlamak için başvuruda bulundular. Temayül sonuçları da bunu gösteriyor.” şeklinde yanıtladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız