SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Seçim Evvelinde de Dedik.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:58:40
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, mahallelilik kültürüyle ilgili proje çalışması yaptıklarını söyledi. 

Sarıcıoğlu Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Gürkan, kendisine iletilen sorunları dinledi. Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Gürkan, kendisine yöneltilen soruları da cevapladı.

Mahalle toplantısında konuşan Başkan Gürkan, "Çevre yolu altındaki mahallelerin düzenlenmesi ve ışıklandırılması meselesinde Büyükşehir Belediye Başkanımız bu sene çevre yolunun altına indi, elinden geleni yaptı. Gayret de gösterdi. İnşallah biz de bu gayreti devam ettireceğiz. Çevre yolunun altındaki gençlere iş imkanı sağlanması tabii ki burada ki kültür merkezini özellikle nitelikli iş gücü yetiştirilmesi noktasında ÖSDP (Özelleştirilme Sosyal Destek Projesi) ve TYÇP (Toplum Yararına Çalışma Projesi) dedikleri projeleri Türkiye’de ilk uygulayan yer Malatya oldu. Ve burada gençlerimizin fabrikalarda ve kurslar vasıtasıyla yetiştirilmesi noktasında gerekli gayreti gösterdik. Şu andaki çalışmalarımız doğrultusunda gerek KOSGEB olsun, gerek İş-Kur olsun, gerek diğer ajanslar olsun onlarla ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çok nitelikli ve kaliteli bir temizlik anlayışının Battalgazi’de hakim olması ve örnek olması arzusundayız" dedi.

"MAHALLELİLİK KÜLTÜRÜNÜ ÖN PLANA ÇIKARACAĞIZ"

Gürkan, mahallelilik kültürünü ön plana çıkaracaklarını kaydederek, "Seçim evvelinde de dedik. Bizim en büyük projemiz mahallelik ve mahalleli kültür merkezleriyle ilgili proje çalışmasını yapıyoruz. Kategorize olarak üç kategori olarak biri küçük boy, diğeri orta boy, ötekisi de büyük boy olarak mahallenin nüfusuna göre ve yerin durumuna göre olacak" ifadelerini kullandı.

"CUMHURBAŞKANINI HALK SEÇECEK"

Başkan Gürkan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değindi. Cumhurbaşkanını halkın seçeceğini anımsatan Gürkan, "AK Parti 2001 yılında 14 Ağustos’ta kurulmuş ve neticede günümüze kadar 3 genel seçim, 3 yerel seçim ve 2'de referandum olmak üzere sekiz seçim geçirmiştir. Bu 8 seçim içerisinde Malatyalı hemşehrilerimiz AK Parti’ye halkın özgür iradesini sandığa yansıtmışlar ve Başbakanımızı ve partimizi mahcup etmemişlerdir. 10 Ağustos'ta Türkiye Cumhuriyeti’nin cumhurbaşkanının halk tarafından cumhuriyet tarihinde ilk olarak seçilmesi ve seçimi gerçekleşecektir. Burada da sizlerden ricam Türkiye’deki birlik ve beraberliğin bozulmaması açısından sizin sandığa giderek irade kararlılığınızı göstereceğine ve kendi iradenizle ülkenizin cumhurbaşkanını seçeceğinize canı gönülden inanıyorum. İnşallah Başbakanımız da 10 Ağustos tarihinde sizlerin gayretleri ve dualarıyla ilk turda seçilecektir" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız