SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Seçim Nedeniyle' Kuşkusu!..

A- A+ PAYLAŞ

Tek Gıda İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Servet Akbudak, üretime başlayan TEKEL Malatya Sigara Fabrikası'nın seçimden sonra da üretime devam etmesi gerektiğini belirtti.

Sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, TEKEL Sigara Fabrikası'nın üretime başladığını belirten Tek Gıda İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Serdvet Akbudak, "Aralık 2005'de kapanan TEKEL Malatya Sigara Farikası, Nisan 2006'da Sipahi isimli sigara ile tekrar üretime açılmıştı.
Sipahi isimli sigaranın piyasada tutmaması nedeniyle fabrikada üretime ara verilmişti. Bu ayın başında 85 milimetrelik Samsun sigarasıyla üretime yeniden başlanıldı. Haziran ayında 35 bin kilo civarında üretim yapılması bekleniyor. Malatya'da üretilen Samsun sigarası, bölge illeri, Güneydoğu ve Akdeniz bölgesine gönderiliyor"şeklinde konuştu.

Fabrikanın üretimine devam etmesini dilediklerini belirten Akbudak, "Samsun sigarası ile üretime başlayan fabrikamızın çalışması seçim süreciyle sınırlı olmasın. Seçim nedeniyle açıldığı şüphesini taşıyoruz"diye konuştu.

Bu arada, basın toplantısından sonra bu ay üretilen sigaralar kamyonla bölge illerine gönderildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız