SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Seçim Olayları!

A- A+ PAYLAŞ

Oy kullanmaya gelen “firari”, polisi görünce kaçmaya başladı, kovalayan polisin ayağı kırıldı. Ağabeyinin yerine müşahit olmak isteyen şahıs da, babası ile birlikte sandık başkanıyla kavga etti. Bazı tekel bayileri hakkında da işlem yapıldı.

POLİSİ GÖRÜNCE..
Doğanşehir ilçesi Esentepe Mahallesi’ndeki okula 16.00 sıralarında oy kullanmaya gelen ve hakkında yakalama emri bulunan 49 yaşındaki M.U.’nun, polisleri görünce kaçmaya başladığı, bir polis memurunun şahsı kovalayarak yakaladığı, bu sırada memurun ayağının burkulduğu zannedilirken, yapılan muayenede ayağının bilek kısmından kırıldığı saptandı. Memur tedavi altına, zanlı ise gözaltına alındı.

İl merkezinde 10.30 sıralarında polise başvuran 52 yaşındaki H.O.S. adlı sandık kurulu başkanı, 31 yaşındaki M.D. adlı şahsın sandığa gelmeyen abisinin yerine müşahit olarak görev yapmak istediğini, kendisinin bunu kabul etmediğini, bir süre sonra şahsın 58 yaşındaki babası D.D. ile birlikte gelip kendisine saldırmaya çalıştığını, hakarette bulunduğunu öne sürdü. Yakalanan baba-oğul ifadeleri alındıktan sonra salıverildi.

Hacıabdi Mahallesi’nde 19.00 sıralarında açık olduğu saptanan tekel bayiinin işletmecisi 44 yaşındaki B.K., yine aynı mahallede bir başka tekel bayiinin işletmecisi 52 yaşındaki A.G. ile 55 yaşındaki R.U. adlı şahıslar hakkında işyerlerini açıp seçim yasağına aykırı hareket ettikleri gerekçesiyle işlem yapıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız