SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Seçim Sonrası Rahatlama Oldu'

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:14:48
'Seçim Sonrası Rahatlama Oldu'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci ile AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Akçadağ ile Doğanşehir İlçelerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

AKP heyeti ilk olarak Akçadağ İlçesi'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Milletvekili Bülent Tüfenkci, "Mesele, AK Parti meselesinin daha da ötesinde bir boyuttu. Bunu kavrayan bütün Akçadağlı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Meselenin ülke meselesi olduğunu düşünen ve ülkenin omurgası haline gelen AK Parti'ye destek veren milletimize teşekkür ediyoruz. AK Parti'ye oy vererek, Türkiye'nin geleceğini kendi geleceğiyle eşitleyen bütün hemşerilerimize ve Türk milletine teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili Mustafa Şahin ise, AKP'nin hizmet partisi olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: "Siyasi partiler, hizmet açısından kurulan, demokratik kurallar içerisinde ülkeye hizmet amaçlı kurulan en büyük sivil toplum örgütleridir. Hal böyle olunca kim hizmeti daha iyi yapıyorsa, kim hak ediyorsa mutlaka onun yanında yer alınması gerekir. Allah'a hamdolsun 14 yılda vatandaşlarımız yapmış olduğumuz hizmetlere bakarak, bizim yanımızda yer aldı."

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, önemli bir seçimi geride bıraktıklarını belirterek, "Seçim sonrası ülkede bir rahatlama olduğunu hep birlikte gözlemliyoruz. Seçimler öncesi bir kaos ortamı estirildi. 7 Haziran seçimi öncesi bunu çok yaptılar. Ama 7 Haziran'dan sonra milletimizi gördük ki, muhalefetten iktidarda yer alabilecek bir kadro gerçekten yok" diye konuştu. 

AKP heyeti daha sonra Doğanşehir İlçesi'ni ziyaret ederek, partililere ve vatandaşlara 1 Kasım'da verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Doğanşehir İlçesi ziyaretinde konuşan İl Başkanı Hakan Kahtalı, "1 Kasım'da Allah bize bir kez daha tek başına iktidarı nasip etti. 13 yıldır iktidardayız, necip milletimiz bizlere bir kez daha bu görevi verdi. Bizde buna layık olarak 4 yıl hizmet edeceğiz" dedi.

Milletvekili Öznur Çalık ise, genel hizmetler anlamında Doğanşehir'e çok önemli hizmetler getirdiklerini kaydetti.

Çalık, "Doğanşehir'e hastanemizi, okullarımızı, yollarımızı, tünellerimizi getirdik. Doğalgazımızı getiriyoruz. Getirtebileceğimiz ne varsa getirdik" dedi.

Doğanşehirlilerin yürekten AKP'yi onurlandırdığını dile getiren Çalık, "Biz, 'halka hizmeti Hakk'a hizmet' biliriz. Sizlere yapmış olduğumuz hizmeti de, Allah rızası için en iyi şekilde yapmak için mücadele ederiz. Çünkü bir hizmet partisiyiz" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız