SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Seçim Startını Kahta'da Verdiler

0
Güncellendi - 2018-05-25 03:57:18
Seçim Startını Kahta'da Verdiler
A- A+ PAYLAŞ

Hüda-Par Genel Başkanı Mehmet Yavuz, Adıyaman Milletvekili adaylarıyla beraber Kahta ilçesindeki esnafları ziyaret ederek seçim startını verdi.

Kahta ilçesinde Hüda-Par İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelen Hüda-Par Genel Başkanı Mehmet Yavuz, milletin beklentisi doğrultusunda bir siyasi anlayışı inşa edeceklerini söyledi. Başkan Yavuz, Adıyaman’daki 5 milletvekili adayıyla birlikte esnafları ziyaret ederek 24 Haziran’daki seçimler için vatandaşlardan destek istedi.

24 Haziran seçimleri hakkında açıklamada bulunan Başkan Yavuz, “Bizler daha önce fiili olarak zaten sahadayız ama seçim startını vermiş olduk. Bir Kahtalı olarak seçim startını Kahta ilçesinde başlatmak istedim. Allah hayırlara vesile kılsın. Adıyaman milletvekili adaylarımızla beraber esnaflarımızı ziyaret edip vira bismillah diyerek seçim startını başlatmış olduk. Memleketimizin hem içten hem de dıştan bazı sorunları var. Memlekette iktidarında yanlışları olduğu gibi asıl olarak bu memlekette, ciddi anlamda bir muhalefet sorunu var. Muhalefet, tamamen sessiz ya da iktidarın icraatları karşısında dünyanın en iyi işini de yapsalar, biz onlara muhalefet edeceğiz şeklinde bir zihniyete sahip. Hüda-Par olarak biz kendimizi İslami muhalefet olarak değerlendiriyoruz. Yapılan doğru kimden gelirse gelsin, ister iktidardan isterse muhalefetten gelsin destekleyip takdir edeceğiz. Yanlış, eğer kimden gelirse gelsin bu yanlışın karşısında yer alacağız. Esasen halkımızın ve milletimizin bizden beklentisi de budur. Milletimizin beklentisi doğrultusunda bir siyasi anlayışı inşa etmeye çalışacağız. İnşallah bu hür kadrolarla erdemli ve faziletli bir toplumun inşa edilmesi için gayret sarf edeceğiz. Bizler siyaseti çıkarlar adına değil, ibadet bilinciyle yapıyoruz. Allah hayırlara vesile kılsın. Gazamız mübarek olsun inşallah” diye konuştu.

Adıyaman, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız