SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Seçim Startını Verdiler

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Kadın Kolları Teşkilatı düzenlediği geceyle yerel seçim çalışmalarının startını verdi.

Çırağan Düğün Sarayı'nda düzenlenen geceye MHP Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Refika Gündüz, MHP İl Başkanı Ömer Ekici, MHP Malatya Kadın Kolları Teşkilatı Başkanı Sevim Yalınkılıç'ın yanı sıra çok sayıda parti üyesi katıldı.

Gecede bir konuşma yapan MHP Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Refika Gündüz, ülkenin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini belirterek, "Zamlar, İşsizlik ve terör başını almış gidiyor. Biz dava ve liderimize güvenirsek, güçlenerek ilerleriz. Hiçbir zorluktan yılmadan ve sevgiyle çalışırsak bütün zorlukları aşarız. Bu nedenle partimizin 40. yılını kutlayacağımız 2009 yılı bizim için çok anlamlı ve önemli. Artık herkesin taşın altına elini koyma zamanı gelmiştir" dedi.

Özellikle yerel seçimlerde parti üyelerinden çok çalışmaları konusunda söz alan Gündüz, "Yerel seçimlerde çok çalışmalıyız. Malatya ve ilçe belediye başkanlıklarını alalım" şeklinde konuştu.

MHP İl Başkanı Ömer Ekici ise, hükümet ve çalışmalarını ağır bir dille eleştirerek, "Milliyetçi hareket partisi 40 yıldır aynı çizgide dimdik ayakta olduğunu görmeyenler var. Ülkemiz, Cumhuriyetimizin kurulduğu tarihten bu yana, emsali görülmemiş çok ağır şartlar altında bir seçim sürecine girmiş bulunmaktadır. Bu seçim süreci Milliyetçi hareketin iktidar müjdesini Türk milletine hissettirmesi açısından tarihi bir seçim olacaktır" dedi.

MHP Malatya Kadın Kolları Teşkilatı Başkanı Sevim Yalınkılıç da, el ele verdikleri takdirde Malatya'da yapılacak olan yerel seçimlerde başarılı olacaklarına inandığını belirtti. Yalınkılıç, "Bilindiği üzere önümüzde belediye seçimleri var ve seçimlere çok az bir süre kalmıştır. Kadın kolları olarak bizlere büyük görevler düşüyor. Mahalle gezilerinde bizlere yardımcı olmanızı istiyorum. Herkes eşi, dostu ve yakınları ile ilişki kurar ve bizlere yardımcı olursa daha başarılı olacağımıza ve seçimi kazanacağımıza yürekten inanıyorum. Hepimiz el ele verirsek ben inanıyorum ki, Malatya'da yerel seçimlerde başarı MHP'nin olacaktır. Malatya şehri insanı olarak kaybedecek bir 5 yılımız daha olmaz, olamaz" ifadelerine yer verdi.

Gecede daha sonra MHP Malatya Kadın Kolları Teşkilatı Başkanı Sevim Yalınkılıç, MHP Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Refika Gündüz'e Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti. Gece Türk halk müziği ve folklor gösterisiyle sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız