SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Seçim Toplantısı Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:34:23
Seçim Toplantısı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

1 Kasım Erken Genel Seçimi nedeniyle toplantı düzenlendi. Vali Süleyman Kamçı başkanlığında Valilikte düzenlenen toplantıya Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Abdulkadir Gündem, Vali Yardımcıları Miktat Alan ve Bülent Uygun, İl Jandarma komutanı Albay Şerefettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ile AKP, CHP, MHP, HDP, BTP, BBP, DP, DSP, Hür-Pa, VP ve MP il başkanı ve temsilcileri katıldılar.

 Toplantının açılışında konuşan Vali Kamçı, başsavcılık,  siyasi parti temsilcileri ve güvenlik birimleri ile birlikte 1 Kasım’da yapılacak olan erken genel seçim nedeniyle toplantıyı düzenlediklerini belirterek, “Toplantıda centilmenlik anlaşması şeklinde bir karar alıyoruz. Bu kararlara uyulmasını arkadaşlarımızdan rica edeceğiz.  İl başkanlarının bizde talepleri olursa kendilerine açıklık getireceğiz” dedi.

Vali Kamçı,  “Seçimde anons araçlarının kullanılmayacağı” yönündeki soruya, “Asparagas bir haber.  Resmi bir bilgi yoktur” dedi.

Yeni Malatya Muhabirinin  “Özellikle bayrak asılması konusunda bir önceki seçimde partiler bir karar almışlardı, yalnız o karara uyulmadı. Zaman zamanda provokasyona sebep olacak olaylarda yaşandı. Bu konuda partiler söz verecekler mi?” şeklindeki sorusuna ise Vali Kamçı, “Ana şeyimiz o. O konuda bir fikir birliğine varacağımızı düşünüyorum”  şeklinde cevap verdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız