SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Seçimden Sonra O da Gidecek'

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:13:07
'Seçimden Sonra O da Gidecek'
A- A+ PAYLAŞ

Orduzu Mahallesi sakinleri ile bir araya gelip çevre altı söyleminden duyduğu rahatsızlığı belirten Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, bu ayrımı ortadan kaldırmak için her zaman elime bir fırsat geçmesini beklemişimdir dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, yerel seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantıları programına Orduzu Mahallesinde devam etti. Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şinasi Kazancıoğlu’nun da katıldığı mahalle toplantısında Orduzu Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Kıtlık, çevreyolunun altı ve üstü kavramından her zaman rahatsızlık duymuş, elime bir fırsat geçmesini istemişimdir. Bu ayrım beni her zaman rahatsız etmiştir ifadelerini kullandı. 

Siyasilerin seçim zamanı gelip vaatlerde bulunup sonrasında da söylediklerinin hiçbirini hayata geçirmediklerini belirten Kıtlık,  millet artık uyandı. Söylenenlerin hayata geçirilmediğinin farkında sözlerini kaydetti. 

 Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, seçim çalışmaları sırasında özellikle iktidar partisi mensupları olsun belediye başkanı olsun Taştepe, Melekbaba, Yeşiltepe gibi semtlere yatırım yapıldığına dair açıklamalarda bulunuyorlar.  Gittik baktık yatırım göremedik dedi. 

Özellikle gençlere sesleniyorum diyen Kıtlık,  Malatya’yı Battalgazi’yi gençlere hediye edeceklerini belirtti. 

Malatya’nın kangrenleşen konularına ve kapanan yatırım tesislerine vurgu yapan Kıtlık,  Cezmi Kartay onların ayıbıdır, burayı ne olursa olsun kaldıracağız ifadelerine yer verdi.  Tekel fabrikası kapandı, Sümer fabrikası kapandı, şeker fabrikası kapatılacak, şoför okulunun kayısıdan daha fazla getirisi vardı ama kapatıldı diyen Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, TCDD 5. Bölge Müdürlüğü Adana’ya bağlanmak üzereydi seçimden dolayı durduruldu seçimden sonra oda gidecek ona sahip çıkın cümlelerine yer verdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız