SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Seçimden Zaferle Çıkacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:42:49
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayları ve parti yöneticileri seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Arguvan ve Arapgir ilçelerine yapılan ziyaretle ilgili partinin basın bülteni şöyle:

"MHP Malatya İl teşkilatı ve milletvekili adayları, 7 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında Arapgir ve Arguvan ilçelerine çıkarma yaptılar. Tüm ilçe esnaflarını ziyaret eden MHP’liler, hem Malatya’nın hem de ülkenin kötü gidişine dur denmesi gerektiğini belirtiler. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekilleri Arapgir ve Arguvan çıkarması yaptı.   MHP’nin Arapgir ve Arguvan çıkarmasına MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, MHP Malatya Milletvekilli adayları Avukat Arif Yıldız, Hakan Yılmaz, Güzin Koçak, Hakan Kalkan, Mehmet Ali Özpolat, Ülkü Ocakları Malatya Başkanı Muzaffer Karaca, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, il ve ilçe teşkilat mensupları katıldı. MHP Arapgir çıkarmasına ilk olarak MHP Arapgir İlçe Başkanı Mustafa Köse’yi ziyaret etmekle başladı. İlçe Başkanlığında kısa bir değerlendirme yapan MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, 7 Haziran genel seçim çalışmaları kapsamında MHP Malatya Milletvekili adaylarıyla beraber tüm ilçeleri gezmek için yola çıktıklarını belirterek, “Bugün ilk olarak Arapgir ilçemize tüm milletvekili adaylarımızla beraber bir çıkarma yaptık. İlçemizdeki esnaflarımızı, kurumlarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Allah’ın izniyle 7 Haziran genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi zaferle çıkacaktır. Seçimler ülkemize, milletimize, partimize, Malatya’mıza, milletvekili adaylarımıza ve bütün partilerin milletvekili adaylarına hayırlı olsun ve Allah bizleri muaffak etsin” diye konuştu. 

KÖTÜ GİDİŞE ARAPGİR DUR DİYECEK

MHP Arapgir İlçe Başkanı Mustafa Köse ise MHP Malatya Milletvekili adaylarını birlik beraberlik içinde 7 Haziran genel seçimlerine iktidar olmak için çalıştığını vurgulayarak, “Hem Arapgir’de hem Malatya genelinde birinci parti, ülkede de iktidar olmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Arapgir genelinde Milliyetçi Harekete doğru yoğun bir teveccüh var. Allah’ın izniyle hem Arapgir’in hem Malatya’nın hem de ülkenin kötü gidişine dur diyeceğiz” dedi. 

MHP’NİN ÇIKARMASI, ARAPGİR POSTASI’NDA BAŞLADI

Yapılan konuşmalardan sonra MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ve MHP Malatya Milletvekili adayları ilk olarak Arapgir’in ve Malatya’nın en eski gazetesi olan Arapgir Posta’sından başlayarak ilçedeki tüm esnafları, kamu kurum ve kuruluşlarını tek tek ziyaret ederek, 7 Haziran genel seçimlerinde hem Arapgir’in hem Malatya’nın hem de ülkenin karanlık gidişine dur denmesi gerektiğini, bunun için Milliyetçi Hareket’in iktidara gelmesi gerektiğini ve Arapgir’inde MHP iktidarına omuz vermesi gerektiğini söylediler. 

ARAPGİR EKONOMİSİ HER GEÇEN GÜN KÖTÜYE GİDİYOR

Arapgir esnaf ve vatandaşları da Arapgir ilçesini özellikle ekonomisinin her geçen gün kötüye gittiğini, ilçe nüfusunun her geçen gün eridiğini belirttiler. İlçedeki en büyük sorunun işsizlik olduğunu belirten esnaf ve vatandaşlar, ilçenin eski günlerine dönmesi için yeni istihdam alanlarının oluşturulması gerektiğini kaydettiler. Arapgirli esnaf ve vatandaşlar, hem Arapgir’in hem de Malatya’nın kazanması için Milliyetçi Hareket’in muhakkak milletvekilleri çıkarması gerektiğinin farkında olduklarını, 7 Haziran genel seçimlerinde ona göre hareket edeceklerini belirttiler. 

MHP’NİN ÇIKARMASI, ARGUVAN’DA DEVAM ETTİ

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ve MHP Malatya Milletvekili adayları daha sonra Arguvan ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiler. MHP Arguvan İlçe Başkanı Hasan Kınık ve İlçe Kadın Kolları Başkanı …. , MHP Malatya Milletvekili adaylarını ilçe girişinde karşıladılar. İlk olarak Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’ı makamında ziyaret eden MHP heyeti, daha sonra diğer kamu kurum temsilcilerini, esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiler. MHP Malatya milletvekili adayları esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde 7 Haziran genel seçimlerinde AKP iktidarına ciddi bir uyarı verilmesi gerektiğini belirterek, aksi durumda hem Arguvan’ın hem diğer ilçelerin hem de Malatya’nın sorunlarının çözülmesine bir arpa boyu ilerlemeyeceğini vurguladılar. İlçelerdeki en büyük sorunun işsizlik olduğunu belirten MHP Malatya milletvekili adayları, işsizlik sorunu başta olmak üzere ilçelerin geri kalmışlığının ancak Milliyetçi Hareket iktidarında çözülebileceğini belirttiler. 

ARGUVAN ESNAFI, SORUNLAR KRONİKLEŞTİ

Arguvan esnaf ve vatandaşları da AKP iktidarı döneminde Arguvan’ın sorunlarının kronikleştiğini belirterek, ilçelerine doğru düzgün hiçbir yatırımın yapılmadığından şikayetçi oldular. MHP milletvekili adayları ise MHP iktidarında hiçbir ilçeye ne yatırımlar konusunda ne de diğer konularda ayrım yapmayacaklarını vurgulayarak, MHP’nin iktidarına destek olmalarını istediler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız