SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Seçime Hazır Durumdayız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:08:41
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Av. Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt Konak Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. 

AKP Yeşilyurt İlçe Teşkilatı’nın organize ettiği toplantıya iştirak eden Tüfenkci, Konak Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet ederek istişarelerde bulundu.

Tüfenkci’ye İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammet Yalçınkaya, İlçe Başkan Yardımcısı Ekrem Dağ ve partililer eşlik etti.

Türkiye’nin tarihi bir dönemden geçtiğini ifade eden Tüfenkci, Türkiye’yi bu zor dönemde yönetebilecek, huzur ve istikrarın tesis edecek tek partinin AK Parti olduğunu ifade etti.

"MİLLETE GİTMEKTEN ÇEKİNMEYİZ"

AKP'nin ve teşkilatlarının her türlü senaryoya hazır olduğuna dikkat çeken Tüfenkci, “AK Parti 7 Haziran sonrası çıkan tabloya sonuna kadar saygı duyarak tüm gayretleri ile sürece dahil oldu. Tek kırmızı çizgimiz 13 yıl boyunca kat ettiğimiz mesafeden, kazanımlardan geriye düşmemekti. Milletimizin huzuru, istikrarı ve güvenliği bizim tek önceliğimiz oldu. Yaptığımız görüşmeleri de tamamen bu çerçevede yaptık. Diğer siyasi partilerin tutumu doğrultusunda AK Partisiz bir hükümetin kurulamayacağı aşikardı. Bizler de Sayın Cumhurbaşkanımızın Sayın Başbakanımıza verdiği hükümet kurma yetkisi doğrultusunda tüm siyasi partilerin kapısı çaldık. CHP ile uzlaşı sağlanamamasından sonra son kez MHP ile bir görüşme yapılacak. Bundan da bir sonuç çıkmak ise tekrardan bir seçime gidilecek” dedi.

Hiçbir zaman sandıktan ve milletin karşısına çıkmaktan korkmadıklarını ifade eden Tüfenkci, “Sandığa inanan, milletin kararına saygı duyan bir siyasi parti olarak her zaman teşkilatlarımızla beraber seçime hazır durumdayız” dedi.

7 Haziran seçimlerinin ülke açısından AKP'nin tek başına iktidar olmasının ne kadar önemli olduğunu gösterdiğini söyleyen Tüfenkci, “Bizler tekrar bir olası seçimde kendi içinizde eksik gördüğümüz noktaları tamamlayıp milletimizin karşısına öyle çıkacağız. 13 yıllık istikrar, huzur ve güven bu seçimle beraber daha da sağlam bir şekilde devam edecek inşallah. Buna inancımız ve güvenimiz tam” diye konuştu.

Ülke ve millet için her zaman en hayırlısını ve en doğrusunu istemeye devam edeceklerini dile getiren Tüfenkci, toplantıya katılanların da sorunlarını dinledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız