SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Seçime Hazırız..'

A- A+ PAYLAŞ

Halkın sesi Partisi (HAS Parti) Malatya İl Başkanı Mustafa Özhüsrev, Malatya'da teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını ve parti il binasını açılışına genel başkanları Numan Kurtulmuş'un katılacağını söyledi.

Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Akkoza Oteli'nde basın mensuplarına kahvaltılı bir program düzenleyen HAS Parti İl Başkanı Mustafa Özhüsrev, "Gazetecilik günümüzün en etkili ve en zor mesleklerinden biridir ve büyük fedakarlıklarla yapılmaktadır. Kamusal bir görevi yerine getiren gazetecilerin sağlıklı bir kamuoyunun oluşmasında büyük katkısı vardır. Sağlıklı bir kamuoyunun oluşturulması da hiç şüphesiz halkın doğru bilgilendirilmesi ve gazetelere özgür bir çalışma ortamın hazırlanması ile mümkündür. Basının uluslararası standartlara ulaşması için basın özgürlüğünün önündeki engellerin kaldırılması ve gazetecilerin haklarının korunması ve iyileştirilmesi için gerekli yasal çalışmaların yapılması şarttır" dedi.

Basın mensuplarının parti çalışmaları ile ilgili sorularını da yanıtlayan Özhüsrev, "Teşkilatlanmasını yapmadığımız, 1-2 ilçemiz kaldı. Ülke genelinde teşkilatlanmayı tamamladığımız için seçime hazırız. Seçimde etkin bir şekilde HAS Parti'nin varlığını milletimize hissettirmeye gayret edeceğiz. Çalışmalarımız yoğun olarak devam ettiği için seçimle ilgili olarak en ufak bir eksikliğimiz yoktur. Genel Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuş'un Malatya gelme durumu var. Parti binamız tamamlandı. Genel Başkanımızın parti binamızın açılışına katılma ihtimali var. 22 Ocak'ta İl Divan Toplantısını yapacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız