SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Seçimler Yeni Binada

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:41:36
Seçimler Yeni Binada
A- A+ PAYLAŞ

Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri, Cumartesi günü Çevreyolu'ndaki yeni oda binasında yapılacak. 30 meslek grubundan oda meclisi üyeleri seçilecek.

Seçimlere ilişkin olarak odadan yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeliği seçimleri 18 Mayıs Cumartesi günü Çevre Yolu’nda bulunan yeni Ticaret ve Sanayi Odası binasında yapılacak.

İl Seçim Kurulu’nun aldığı karar gereği seçimlerin Cumartesi günü 09,00-17,00 saatleri arasında Yeni Ticaret ve Sanayi Odası Binasında yapılacak. 30 Meslek Grubunda yapılacak seçimlerin Malatya için hayırlı olması temennisinde bulunan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, 'Cumartesi günü yapılacak seçimlerin memleketimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Üyelerimiz birbirini kırmadan geçmiş seçimlerde olduğu gibi akli salim bir şekilde bu seçimleri de yapacaktır. Ben Meclis üyeliğine aday olan tüm arkadaşlarımıza tekrar başarılar diliyorum.' ifadesini kullandı. 

Seçimlerin yapılacağı Cumartesi günü yeni binaya kurulacak sistemle yetki belgesini almamış üyelere yetki belgesi verilecek. Ayrıca Mevcut Ticaret Odası binasının 5. Katında da aynı gün yetki belgesi üyelere verilebilecek."

Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine, mevcut başkan Hasan Hüseyin Erkoç ile işadamı Muzzafer Erşan'ın başkanlıklarını yaptığı iki ayrı grup katılıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız