SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Seçimlerde Hedefimiz 60+1"

0
Güncellendi - 2018-01-13 02:36:13
A- A+ PAYLAŞ

AKP Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Sosyal Politikalarda Gönül Adımları Trabzon'u Dinliyoruz" programına katıldı.

AKP Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından Trabzon’da bir otelde organize edilen "Sosyal Politikalarda Gönül Adımları Trabzon’u Dinliyoruz" programının açılış bölümünde yaptığı konuşmada Çalık, 2002'de gönül kapılarını kendilerine açan milletin gönlündeki yerlerini hala emin şekilde koruduklarını söyledi.

Çalık, "Milletimizi 2002'den itibaren başımızın üstünde taşıdık, taşımaya da devam edeceğiz. Birbirimize sırt çevirmeden kardeşçe yaşadığımız ülkemizde aramıza nifak tohumları ekmek isteyenlere fırsat vermedik ve vermeyeceğiz" dedi.

Milletin gönlündeki yerlerini pekiştirmek için Türkiye'yi adım adım dolaştıklarını belirten Çalık, gönül adımları kapsamında Hakkâri’den başladıkları programa Trabzon'da devam ettiklerini anlatan Çalık, “Güzel ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden İç Anadolu’suna, Ege’ye, Akdeniz’e, Orta Anadolu’ya kadar 80 milyon vatandaşımızla kucaklaşarak gönül köprülerimizi güçlendirmeye devam edeceğiz. Bugün de Karadeniz’in dünyaya açılan kapısı Trabzon’dayız. 15 yıl boyunca yaptığımız politikalarda Trabzon’da neredeyiz, neler yaptık, bundan sonra bizden neler isteniyor, Trabzon ve Türkiye için ne söyleniyor, yerinde dinlemeye geldik”

Güçlü sosyal politikaları uygulayabilmenin yolunun, güçlü ekonomiden geçtiğine dikkat çeken Çalık, "Güçlü ekonominin yolu da siyasi istikrardan geçiyordu. Sizin vermiş olduğunuz desteklerle siyasi istikrarı ve devamında ekonomik istikrarı, demokratik istikrarı sağladık ve güçlü sosyal politikalarla ülkemize hizmet etmeye devam ediyoruz. 2002'den bu yana ekonomimizde yapılmak istenen birçok müdahaleye rağmen milletimizin dirayeti, Cumhurbaşkanımızın liderliği ile bütün engelleri aştık." diye konuştu.

Özellikle sosyal politika alanında yaptıkları uygulamalarda hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını belirten Çalık, "Sosyal devlet anlayışını inşa etmek adına uyguladığımız politikalar vatandaşımızın nezdinde çok ciddi kabul bulmuş vaziyette." dedi.

Program kapsamında AKP Trabzon İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Çalık, partililerle bir araya geldi. Çalık, burada yaptığı konuşmada, Trabzon'un AKP'ye her seçimde tam destek verdiğini belirterek partililere ve vatandaşlara teşekkür etti.

Çalık terörle mücadelenin de devam ettiğini belirterek, "Bir söz vardır, 'Şeytan taşlamaktan tavaf etmeye fırsat bulamayız' deriz. Ama biz hem şeytanı taşladık hem terör örgütleriyle inanılmaz bir mücadele verdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı, Başbakanımızın direktifleri, Sayın İçişleri Bakanımızın da dirayetli duruşuyla terör örgütlerine inanılmaz bir mücadele verdik. PKK ile DEAŞ ile FETÖ ile mücadele ettik. Terör örgütleriyle mücadele ederken hem ülkemize hem de şehrimiz Trabzon'a çok önemli hizmetler yapmaya devam ettik." diye konuştu.

"Biz bunları yaparken muhalefet ne yapıyordu?" diye soran Çalık, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Cumhuriyet Halk Partisi ne yapıyordu? Yine laf üretmeye, iftira atmaya, yalan üretmeye devam ediyordu ve biz bu icraatları yaparken CHP'nin başında bulunan genel müdürün söylemleri, Trabzon'da bulunan bir vatandaş tarafından farklı şekilde dile getiriliyordu. Genel müdür nereyi söylerse, onların şube müdürleri de aynı cevabı vermeye devam ediyorlar. Genel müdür iftirasını atıyor, sesi Trabzon'daki şube müdüründen çıkıyor. Cumhurbaşkanımıza yönelik, 'Yaygaracılık yapıyor' cümlesi dahil olmak üzere Trabzon'daki CHP'nin şube müdürüne sesleniyoruz, Trabzon'un yiğit ve mert evlatları Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti'ye sahip çıktı, sahip çıkmaya da devam edecek."

Kılıçdaroğlu’nu ve CHP’yi; FETÖ'nün sözcülüğünü yapan, PKK'nın avukatlığını yapan, Türkiye'yi yabancıya şikayet eden bir zihniyetin ürünü" olarak ifade eden Çalık, şöyle devam etti:

"Bugün bu zihniyetle ülkemizde biz iktidar olarak mücadele ediyoruz. Bu mücadelemizi yaparken genel müdürlüğünü yaptığı o CHP'ye oy verenlerin kendilerini bir çek etmesi gerekir. Türkiye'nin birliğine ve beraberliğine kasteden insanlara taşeronluk yapan bir siyasi partiyi milli ve yerli olan hiç kimse ve hiçbir düşünce kabul edemez. Biz bunlarla mücadele ettik ve mücadele etmeye devam edeceğiz. CHP'nin genel müdürü diyor ki '2019 da yüzde 60 oy alacağım'. Bizim hiç kimsenin hayal kurma özgürlüğünü kısıtlama hakkımız yok. Hayal kurabilirler, göreve geldiği andan itibaren 8 seçimin 8'ini de kaybedip 8-0 mağlup olan Kılıçdaroğlu, şimdi 9-0 olabilecek raddeye gelmiş vaziyette. 2019'da Allah nasip ederse 9-0 olarak bir kez daha hem Trabzon'da hem de Türkiye'de mağlubiyetini alacak."

Türkiye'nin büyük hedeflerinin olduğunu da aktaran Çalık, "Bizim hedefimiz 2023, bizim hedefimiz 2053, bizim hedefimiz 2071, bu hedefleri yakalamanın yolu 2019'dan geçiyor. Hepimizin kilitlenmesi gereken nokta 2019 seçimleri" diye konuştu.

Çalık, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye de teşekkür ederek, "Özellikle CHP'nin bu terör örgütlerinin taşeronluğunu yaptığı bir dönemde, milli ve yerli duruşuyla 2019 sürecinde AK Parti ile birlikte Cumhurbaşkanımıza vereceği desteği açıklayan Devlet Bahçeli'ye; adına yakışır bir şekilde devleti koruyup kollayan Devlet Bahçeli'ye teşekkürlerimi iletiyorum. 2019 seçimlerinde bizim hedefimiz Allah nasip ederse 60+1'dir. Biz inşallah Milliyetçi Hareket Partisinin de bize vereceği destekle birlikte Cumhurbaşkanımızı yüzde 60'ın üzerinde oyla inşallah seçeceğiz." ifadesinde bulundu.

Ardından Çalık ve beraberindekiler, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, Dicle Üniversitesi yerleşkesinde polis ekibini taşıyan aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Miraç Kadir Özcan'ın Kalkınma Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret etti. Burada, şehidin ailesi tarafından karşılanan Çalık, aile ile bir süre görüştü.

Programına Ortahisar ilçesinde 86 yaşındaki Selahattin-Ayşe Yılmaz çiftini ve İnönü Mahallesi'nde yaşayan mikrosefali hastası Derya Mine Şahinoğlu'nu da ziyaret ederek devam eden Çalık, daha sonra Trabzon Valiliği desteğiyle engelli gençlerin sosyal hayata katılmalarını sağlamak amacıyla açılan engelsiz yaşam kafesi "Ballim Kafe"de engelli gençlerle bir araya geldi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Vatandas (6 yıl önce)
    Öznur bacı sen aday olursan ben oy vermem.
    0
    0
    Yanıtla
  • SİNALI44 (6 yıl önce)Vatandas isimli kullanıcı yorumuna
    Bende vermem kimsede vermez BÜLENT TÜFENKÇİ hariç diğerlerinede vermem eğer bunlar aday olursa MALATYAMIZDAN Mhp alır yürür memlekette Başkanlık sistemi çok güzel oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (6 yıl önce)
    CHP terör örgütlerinin taşeronluğunu yapmıyor.Söz konsu Feto ise sizler hepiniz Fetöyü yere göğe sığdıramıyordunuz.PKK ile görüşen sizin partiniz değilmydi.Ne çabuk unuttunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman (6 yıl önce)
    2002 öncesi Türkiye ile 2002 sonrası Türkiye'yi bir karşılaştırın. 16 yıl önce şehir mi vardı kardeşim? Yürüyecek yolunuz yoktu. Ben anlamıyorum. Sevmek zorunda değilsin ama biraz saygı duyun ya, bu kadar nankörlük ne diye?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)Süleyman isimli kullanıcı yorumuna
    Şimdi de yürünecek yol bırakmadı Ahmet çakır ne farkı var. O zaman milletin parası cebindeydi şimdi ona buna peşkeş çekiliyor. Yol yapılıyor 1 ay sonra sök bi daha nereye gidiyor bu paralar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayhan (6 yıl önce)
    Cumhurbaşkanlıgı seçiminde isteyen Cumhurbaşkanına oy atabilir ama akp bu ülkenin şehirlerinin anasını ağlattı Akp belediyecilik yapamıyor bitti...
    0
    0
    Yanıtla