SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Seçmeler Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:09:29
Seçmeler Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da amatör futbol liginde mücadele eden Akçadağspor Kulübü, Akçadağspor yıldızlarını arıyor seçmeleri yaptı. 

Akçadağ Stadı’nda yapılan Akçadağspor yıldızlarını arıyor seçmelerine, 2002-2003 doğumlu mini minikler kategorisinde 27 futbolcu adayı, 2001-2002 doğumlu çocuklardan 35 futbolcu adayı, 1999 doğumlu çocuklardan 9 futbolcu adayı seçmelere katıldı. İnönü Üniversitesi 4 sınıf antrenörlük bölümünden okuyan Sezai Küpeli ve Erol Yılmaz çalıştırıcı adayları tarafından ısınma ve esnetme hareketlerinden sonra yapılan çift kale maçlar ile teknik beceri, hız ve fiziksel özellikler ile değerlendirilme sonucu 20 şer kişilik iki takım oluşturuldu.

Akçadağ stadında gerçekleşen seçmelere Akçadağspor kulübü yöneticileri ile üyelerinden Emin Karakayış ve Resul Sert ile birlikte seçmelere gelen çocukların velileri ve aileleri de izlemeye katıldı.

Oluşturulan bu takımlar haftanın 3 günü, Pazartesi. Çarşamba, Cuma günleri antrenman yapacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız