SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Seçmen Hesap Sormalı'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi, propaganda çalışmalarını Paşaköşkü, Başharık ve TOKİ'nin bulunduğu Yavuz Selim Mahallelerinde sürdürdü.

Propaganda çalışmaları ile ilgili yayınlanan bülten şöyle:

"HESAP SORAN SEÇMEN OLMALIYIZ

29 Mart yerel seçimlerine 44 gün kalırken, Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı M.Yaşar Çerçi seçim çalışmalarına hız verdiği öğrenildi.

S.P Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk’le birlikte katıldığı Mahalle gezisi kapsamında Paşaköşkü, Başharık ve TOKİ sakinleriyle buluşan Çerçi, vatandaşları hesap sormaya davet etti.

“MALATYA’NIN GELECEĞİ İPOTEK ALTINA ALINAMAZ.”

Geçmiş beş yılın hesabı verilmeden gelecek beş yılı ipotek verilmemesi konusunda vatandaşları uyaran S.P İl Başkanı Asiltürk, “2009-2014’e kadar bizleri yönetecek, bizlere hizmet verecek belediye başkanını seçeceğiz. 5 yıl gerçekten az bir zaman değil. Malatya’nın bir 5 yılı daha kaybetmeye ne tahammülü var ne de zamanı var’ dedi.

“HESAP SORAN SEÇMEN “ OLMALIYIZ

Paşaköşkü’nde konuşan S.P Malatya Belediye Başkan Adayı Çerçi “5 yılın tamamını da her gün, her hafta, her ay sorgulasın. Çalışmaları, yaklaşımları, ilişkileri, davranışları, verilen sözleri yapılmasını ve yapılmamasını sorgulasın. İşte bu yönüyle bir halk istiyoruz. Duyarlı bir toplum olduğu memleketin, halkın etkin olduğu bir memleketin, mutlaka işlerin daha düzgün olduğunu hatırlatan Başkan Adayı Çerçi, "Önemli olan vatandaşların güven duygusunun zedelenmemesidir. Bize inanan insanların güven duygusunu asla rencide etmeyeceğiz. Yapacaklarımızı bir bir söyleyeceğiz ancak söylediklerimizi de mutlaka yapacağız” dedi.

AK PARTİ KENDİ İÇİNDE TUTARSIZ

Malatya Belediye Başkan Adayı M. Yaşar Çerçi Başharık ve TOKİ’de İktidar Partisini eleştirdi. “ Şehri yöneten mevcut başkanın hangi partiden olduğunu soran Başkan Adayı Çerçi “Ak Parti’den yani bunların değişimi yine kendi aralarında. Peki öyleyse neden bir birlerini ağır itham altında suçluyorlar. Kendi parti adayları neden ağır ifadeler kullanıyor. Şimdi, ben beklerdim ki, merakla da bekledim! ithamlar karşısında yargıya gidilsin. Onurlu insanlar, yani bu konuda hiçbir sıkıntısı bulunmayan insanlar tepki verirler. İtibarını zan altında bırakan böyle bir konuşmadan dolayı da mahkemeye giderler. Dava Açarlar. Böyle bir süreç yaşanmadı. Dolayısıyla kabullenmiş oldular. Bir tanesini ısrarla tayin ettiler. Nasılsa halkımız bu atamaya, bu tayine onay verecek, seçecek dediler. Oysa Karar Milletindir ve halkımız bu oyunu bozacak kudrete sahiptir ve halka dayatılan hiçbir şey bu güne kadar tutmamıştır. Zorla güzellik olmaz.” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız