SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Seçmen Mesaj Verdi'

A- A+ PAYLAŞ

Seçimleri değerlendiren Müstakil İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, seçmenin her partiye ayrı bir mesaj verdiğini, ülkede istikrarı bozacak bir sonucun oluşmasına müsaade etmediğini savundu.

Şahin'in seçimlere ilişkin açıklaması şöyle:

"Öncelikle seçimlerin, yüzde 80’e varan bir katılımla demokratik bir şekilde ve genel anlamıyla sükûnet içinde gerçekleşmesinden, ülkemiz adına duyduğumuz memnuniyeti belirtmek istiyoruz. Yerel seçimler, Türk demokrasisine yakışır bir şekilde büyük bir olgunlukla yapılmış ve Türk halkı önümüzdeki 5 yılda bölgelerinde yerel kalkınmayı sağlayacak adayları seçmişti.

Halkımızın yerel yöneticilerden hizmet yönünden beklentileri ortadadır, Türkiye’ye zaman kaybettiren gereksiz siyasi tartışmaların yerini hızla bu beklentilerin karşılandığı bir ortama bırakması elzemdir. İktidar ya da muhalif parti ayrımı gözetmeksizin bölgesel ve yerel sorunlar, sağduyulu bir şekilde ortak payda altında buluşularak yürütülmelidir.

Her partiye ayrı bir mesaj veren Türk seçmeni, ülkede istikrarı bozacak bir sonucun oluşmasına müsaade etmemekle birlikte özellikle ekonomik anlamda çekilen sıkıntıları bir şekilde sandığa yansıtarak çözüm talep etmiştir. Seçim öncesinde mikro alanda önemli reformlara imza atan hükümetin, halkın sandıkta verdiği bu mesaja kulak vererek, ekonomiyi düzeltici, üretimi artırıcı ve istidam sağlayıcı çalışmalara hız vermesini bekliyoruz. Bununla birlikte Avrupa Birliği’ne uyum sürecindeki reformların hızlı bir şekilde tamamlanmasını ve yeni bir sivil Anayasa’nın gerçekleşmesi yönünde adımların tekrar atılmasını arzu ediyoruz.

Bu vesile ile 29 Mart 2009 yerel seçimlerinin ülkemize ve Türk milletimize hayırlı olmasını diliyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız