SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Seçmenimiz 'İşte Bu' Diyecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:14:48
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, AKP’de aday belirleme işlemlerinin bilimsel ve akademik bir şekilde yapıldığını söyledi. 

AKP’de belediye başkan adaylarının belirlenmesiyle ilgili açıklamada bulunan Öz, “Teşkilatlarımızda temayül yoklamaları yapılacak. Bunun yanında şimdiye kadar yapılan kamuoyu anketleri var. Büyükşehir ve ilçelerimiz için başvuruda bulunan aday adaylarımız için kamuoyu yoklamaları yapılacak. Kamuoyu yoklamalarından çıkan sonuç itibariyle genel merkezde milletvekilleriyle istişare edilecek ve adaylar açıklanacak” ifadelerini kullandı.

Öz, aday adaylarının eşit güçte olduklarını kaydederek, şunları söyledi: “Mevcut belediye başkanlarımızın performansları sürekli takip edildi. Genel merkez tarafından mevcut belediye başkanlarının performansları biliniyor. Aday adayı olan arkadaşlarımızın da bilgi, birikim, kamuoyundaki itibarları ve AK Parti’ye neler katacakları da dikkate alınarak belirlenecektir. AK Parti’de aday belirleme işi çok bilimsel, akademik bir şekilde yapılmaktadır. Onun için şu aşamada tüm aday adaylarımız eşit güçtedir. Hiçbir aday adayının diğerlerinden daha şanslı olduğunu söylemek yanlış olur. Buna karar verecek olan Malatya kamuoyu ve teşkilatımızın değerli mensuplarının göstereceği ilgi ile paralel olarak açıklanacaktır. Onun için bu süreçte dedikodulardan uzak durmak gerekiyor. Hiçbir belediye ile ilgili adayımız net olarak belli değildir.”

Herkesin memnun olacağı adaylarla yola çıkmak istediklerini ifade eden Öz, “Biz en iyi şartlardaki aday ile yola çıkmak istiyoruz. Bu mevcut belediye başkanlarımızdan ya da aday adaylarımızdan olabilir. Dolayısıyla bunu en sağlıklı şekilde önümüzdeki günlerde açıklamış olacağız. Bizim arzu ettiğimiz nokta şudur; AK Parti’ye oy veren değerli seçmenlerimizin 'işte arzuladığımız aday bu' diyebileceği, AK Parti’ye oy vermeyen seçmen tabakasının da AK Parti’ye oy verme eğilimi gösterebileceği bir aday ile yola çıkmak istiyoruz. Çünkü bizim buradaki oyumuz genel seçimlerde yüzde 69, yerel seçimlerde ise yüzde 70-75’i zorlayacak adaylarla yola çıkmak istiyoruz. İnanıyorum ki, Başbakanımızın göstermiş olduğu çizgide Malatya’da da adaylarımız çok sağlıklı bir şekilde belirlenecektir. Kamuoyundaki dedikodularla yola çıkmamak gerekiyor. Bilimsel ve akademik olarak adayları en iyi şekilde belirleyen parti AK Parti’dir. Dolayısıyla süreç işlemektedir. Bütün aday adaylarımız eşit durumdadır. Kimsenin kimseye artı bir değeri yoktur. Mevcut belediye başkanlarımızın yaptıkları ve belediye başkanlığı yaptığı süre içerisindeki performansları zaten malumdur. Diğer aday adaylarının da durumları değerlendirilecektir. İnşallah Malatya'mıza hizmet edecek; sanayisiyle, eğitimiyle, ulaşımıyla her anlamda hizmet edecek, Malatya'nın bütününü şaha kaldıracak adaylarla yola çıkarız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız