SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sedat da Bunlardan Birisi"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:53:54
A- A+ PAYLAŞ

Milletvekili Aday adayı iş adamı Sedat Alpkıray’ı makamında ağırlayan AKPi Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya’da 66 aday adayı müracaatının olduğunu belirterek her adaya başarılar diledi. 

Kendisini ziyaret eden Sedat Alpkıray’ın daha öncede AKP’de olduğunu ve bir dönemde belediye meclisi üyeliğinde bulunduğunu belirten Kahtalı, “Partimizi tanıyan bir isim. Kuruluşundan yana da destek veren bir kardeşimiz. Malatya’da çok kıymetli çalışmaları var ticari olarak da iyi bir kariyerleri var. Emin, dürüst güvenilir bir arkadaşımız” dedi.

Malatya’da 66 aday adayı olduğunu açıklayan Kahtalı, “Sedat da bunlardan birisi. İnşallah kamuoyu yoklaması, temayül ve üst kuruldaki mülakattan iyi bir sonuç ile ayrılır. Ben bugüne kadar olduğu gibi olsa da olmasa da desteğini yanımızda görmek istiyorum” dedi.

Milletvekili Aday adayı Sedat Alpkıray ise yoğun çalışmaları arasında kendilerini kabul ettiği için Kahtalı’ya teşekkür ederek “İnşallah adaylık sürecinde bir şans verildiği takdirde teşkilatımızla bundan önce de olduğunu gibi bundan sonrada da güzel bir çalışma içerisinde olacağız. 7 Haziran seçimlerine kadar tüm gücümüzle elimizden geleni yaparak yeni anayasanın çıkarılması adına istenilen sayıya ulaşmak için tüm gerekli çalışmaları yapacaklarını söyleyen Alpkıray, bundan sonrada AKP ile iç içe çalışacağını sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız