SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sedat Malatyaspor FK'de

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:08:09
Sedat Malatyaspor FK'de
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig’de Malatyaspor Futbol Kulübü, Şanlıurfaspor’dan Sedat Yeşilkaya’yı renklerine bağladı. 
Nurettin Soykan Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’ta katıldı. İmza töreninde konuşan kulüp basın sözcüsü Şahin Özer, orta saha oyuncusu Sedat Yeşilkaya’nın Süper Lig’de 10 yıl forma giydiğini, tecrübesiyle Malatyaspor Futbol Kulübüne büyük faydalar sağlayacağını söyledi.
 
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, Malatya’nın futbol anlamında iyi bir kültüre sahip olduğunu kaydederek, "Malatya futbola yabancı değil. Geçmiş yıllarda Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig’de oynayan ve futbol severler tarafından yakınan takip edilen bir yapıya sahibiz. Bu anlamda önümüzdeki sezonda da Malatya’nın bu anlamda farklı bir takımla mücadele etmeyi hedeflediğini biliyoruz. Takımın ilk 5’e oynayacağını düşünüyoruz. İnşallah bu anlamda Sedat kardeşimizde takıma faydalı olur. Bizlerde TSO olarak kulübümüzün yanındayız. Her zaman manevi desteği vermeye hazırız" diye konuştu.
 
Malatyaspor Futbol Kulübü ile 2 yıllık anlaşan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Sedat Yeşilkaya da, Bu şehrin Bank Asya 1. Lig hatta Süper Lig’de olması gerektiğini vurgulayarak, "Bu yörenin insanının futbola ne kadar düşkün olduğunu biliyorum. Mutlaka takıma bir katkımız olacak. İnşallah şehrimizle, taraftarlarımızla birleşiriz. Yönetim iyi bir birliktelik içinde. İnşallah bu sezon her şey istediğimiz gibi olur" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız