SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Seferberlik Havası İçerisinde..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde çevre düzenini sağlamak amacıyla, kaymakam, ilçe belde belediye başkanları ve sivil toplum temsilcilerinin katıldığı bir toplantı düzenlendi.

Kaymakamlık Özel İdare Salonu'nda düzenlenen çevre düzeni toplantısında konuşan İlçe Kaymakamı Cevdet Atay, "Çevre düzeni ve temizliği en güzel noktaya getirmek için elimizden geleni yapmalıyız" dedi. Konuşmasına devam eden Atay, "Seferberlik havası içerisinde kısa zamanda sonuçlarını görebileceğimiz güzellikler yapmamız gerekmektedir. Özellikle yol güzergahında olan köy, belde ve ilçemizdeki görüntüyü güzelleştirmek ve görüntü kirliliğine son vermemiz ilçemizin güzelleşmesi adına atılacak önemli bir adımdır. Mesela beldemizin beyazla buluşması yol güzergahındaki bütün binaların beyaza boyanması, Sürgü ve Erkenek yol güzergahının yeşil olması nedeniyle beyaz ve yeşilin buluşması mükemmel bir görüntü olacaktır. Haziran ayına kadar ilçemizin görüntü ilçemizin görüntüsü itibariyle iç açıcı, berrak, temiz ve kapı önlerinde çiçekler bulunan görüntü şekline ve yaşam kalitesine uygun bir hale getirilmelidir" ifadelerini kullandı.

İlçe Kaymakamı Cevdet Atay, 1 Haziran'da ilçe ve beldeler içerisinde en güzel görünümlü olan yerlere ödül vereceklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız