SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Seferberlik Şehitleri Anıldı

A- A+ PAYLAŞ
Darende ilçesinde, Aşudu - Palanga 470 Seferberlik Şehitleri düzenlenen programla anıldı.
 
Darende'nin Günpınar Köyü'nde, Aşudu-Palanga Seferberlik Şehitleri'nin bu yıl 4. anma programına, Sivas Valisi Ali Kolat, Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, İlçe Jandarma Komutanı Hacı Güneşli ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Program Saygı Duruşu İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşmalarla devam etti.
 
Programda Hulusi Efendi Kur'an Kursu ve İlahi gurubu tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler okundu.
 
Sivas Valisi Ali Kolat yaptığı konuşmada " Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. Onlar Allah'ın övgüsüne mazhar olmuşlardır. Allah mekanlarını cennet eylesin. Bu vatan için, millet için, bayrak için en kıymetli varlıklarını canlarını feda etmişlerdir. Ruhları Şad Olsun. Bu memleketin Kaymakamı Mehmet Aktaş ise, "Aziz ve şerefli mekanda toplanmış bulunmaktayız. Ne mutlu ki, öyle bir milletin evlatlarıyız ki, evladını askere Peygamber Ocağına gönderirken kına yakarak devletine ve milletine adeta adak kurbanlık koyunlar gibi fedakar ananın cesur babanın evlatları olan aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz memleket toprağının her bir köşesinde başımızın tacıdır. Her karış toprağı şehit kanı ile sulanan memleketimiz bunların fedakarlığı sayesinde bugün rahat ve huzur içerisinde yaşıyoruz" dedi.
 
Törenden sonra anıt önünde bulunan havuz etrafında davetlilere iftar yemeği verildi.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız