SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Seferberlik Şehitlerine Anma

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:19:38
Seferberlik Şehitlerine Anma
A- A+ PAYLAŞ

 Darende'nin Günpınar Mahallesi’nde iş adamı Hasan Yıldırım tarafından yaptırılan anıt çevresinde Aşudu-Palanga 470 Seferberlik Şehitleri'ni anma programının bu yıl sekizincisi yapıldı. 

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Daha sonra anıtı yaptıran iş adamı Hasan Yıldırım bir konuşma yaparak, “Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır. Müslüman toplumu olarak hiçbir zaman birliğimizi ve dirliğimizi bozmadan birbirimize sahip çıkmak zorundayız. Burada tek amacımız, Mevla'nın rızasını kazanmak için, insanlık adına hizmet etmeye çalışmaktır. Şehitlerimize minnet ve şükranlarımızı ömür boyu sürdürmek zorundayız” dedi.

Yazar Ayhan Erdem de, ülkemizin bir savaşın içinde olduğunu belirterek, "100 yıl önce birinci dünya harbi bizim yüreklerimizi yakmış, ocaklarımızı söndürmüş. Memleketinden ayrılanlar bir daha eşlerine, çocuklarına ve evlerine kavuşamamışlar. Onların yolunu bekleyenler de vuslatı yaşayamamışlar. O günleri yaşamış ulusun fertleri olarak bugün yine Türk Silahlı Kuvvetlerinin galip geleceği anlamsız savaşın içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Hafız Aydın Duman Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua okudu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız