SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şeffaf Bir Ortamda Oldu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:31:55
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı Abuzer Kabakaş, AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi’yi ziyaret etti.

AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı Kabakaş, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi’yi makamında ziyaret etti.

Kabakaş, 9 Kasım’da temayül yoklamasının yapıldığını anımsatarak, “Oldukça şeffaf ve demokratik bir ortamda temayül yoklaması yapıldı. Bir şenlik havasında geçti. Bütün bu çalışmalardan ve emeklerden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. İnşallah hayırlara vesile olur” dedi.

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise temayül yoklamasının demokrasi şenliği havasında geçtiğini belirterek, “9 Kasım’da genel merkez tarafından belirlenen şekilde gerek büyükşehir gerekse de ilçelerle ilgili temayül yoklaması yapıldı. Temayül yoklaması, büyük bir olgunluk içerisinde, kavga ve gürültüye mahal vermeden, demokrasi şenliği içerisinde geçti. Aday adayı arkadaşlarımızın gerek salon içerisinde gerekse de salon dışında veriş olduğu olgunluk örneği sergilediler. Öte yandan aday adaylarımızın birbirlerine karşı olan ilgi ve alakaları bizleri mutlu etti. Bu yapının, aday belirlendikten sonrada AK Parti’nin menfaati doğrultusunda ve AK Parti’nin yerelde tekrar iktidar olması noktasında hep birlikte mücadele edeceğimiz umudunu ve birlikteliğimizi pekiştirdiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Tüfenkçi, aday adaylarının AK Parti rüzgarını estirdiklerini kaydederek, şunları söyledi:

“Temayül yoklaması ile ilgili dedikodu üretenler ve farklı yönlere çekmek isteyenlerde olmuştur, olacaktır da. Bunu hiçbir zaman önleyemezsiniz. Ama görünen o ki, gerçekten aday adaylarımız AK Parti rüzgarı estirdiler. Bu anlamıyla aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Temayül yoklaması sonrası tutanaklar tutuldu ve genel merkeze gönderildi. Sonuçlar ne olursa olsun Cenabı Allah herkesin hakkında hayırlısını versin. Kazanan AK Parti ve Malatya olsun.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız