SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Şeffaf Oda'' Toplantıları..

A- A+ PAYLAŞ

Vali Ulvi Saran, Yeşilyurt İlçesi'nde, 15'i köy, 20'si de mahalle muhtarı olmak üzere 35 muhtarlar toplantı yaptı.

Yeşilyurt ilçe Kaymakamı İlhan Abay, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Hasan Göğüş, Jandarma Yarbay Dündar Aydın, Yakınca Belediye Başkanı Veysel Katırcıoğlu, Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan, Gündüzbey Belediye Başkan Vekili Mahmut Türkaslan, Yşilyurt İlçesi İl Genel Meclis Üyeleri, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Berk, kamu kurum ve kuruluşların temsilcilerininte katıldığı toplantı Anemon Otel'de yapıldı.

Sorunların çözüme kavuşturulması için bir araya geldiklerini belirten Vali Ulvi Saran, "Yeşilyurt İlçemizin merkezi, köy ve mahallelerini içerecek şekilde belli başlı sorunları masaya yatırıp, istişarede bulunacağız. Şeffaf Oda toplantılarını geçtiğimiz yıldan bu yana belirli aralıklarla geleneksel hale getirildi. Bu toplantılarla yaşadığımız yerle ilgili yaşanan sorunlar köy ve mahalle muhtarlarımız tarafından dile getiriliyor, bizde sorunları paylaşıyoruz, karşılıklı fikir alış verişinde bulunup, değerlendirmeler yapıyoruz" dedi.

Aslantepe'de bulunan yolda paslı bir kaç elektrik direğinin bulunduğunu ifade eden Vali Saran, "Aslantepe'de ciddi bir çevre çalışması yapıyoruz. Aslantepe'yi çevreleyen bir yol var. Bu yol üzerinde yapıya uygun olmayan paslı birkaç elektrik direği bulunuyor. Buradaki telleri yeraltından geçirebilirsek, orada mükemmel bir yapı meydana gelecektir" dedi.

Muhtarlardan köy ve mahallelerin sorunlarıyla ilgili bilgi alan Vali Saran , sorunların çözüme kavuşturulması için gerekenlerin yapılacağını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız