SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şeffaflığı ve Adaleti Getirdik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:15:22
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Tecde Mahallesi'nde toplantı düzenleyerek, vatandaşlarla bir araya geldi. 

Mahalle toplantısında konuşan AKP Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye için önemli bir seçim olduğunu vurguladı.

30 Mart'ta eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farkın oylanacağını dile getiren Tüfenkci, "Birileri yerel seçimi, genel seçim havasına soktu. Bunu bizde, muhalefette böyle anlıyor. Birileri bu yüzden Başbakanımızdan rahatsız olmuş. Kayıt içi siyaset ile kayıt dışı siyaset bir araya gelmiş, montajlar, kasetler, şantaj ve tehditler oluşturmuşlar. Bakın Türkiye’de banka hortumlama düzenine biz son verdik. Kayıt dışı güç odaklarıyla, cuntalarla amansız bir mücadele verdik. Medya, sermaye ve cunta eksenli karanlık kumpasları biz bozduk.  Darbe arayışlarından muhtıralara, kapatma davalarından terör oyunlarına, ekonomiyi çökertme gayretlerinden sokak eylemlerine kadar bir sürü yolu denediler ve başarılı olamadılar. Bugünlerde estirilmeye çalışılan rüzgârlar da milletimizin yani sizlerin çelikten sinesinde kaybolmaya mahkûmdur. Milletimiz bu tür kampanyalarda kimlerin nasıl ittifaklar içinde olduğunu, AK Parti’yi itibarsızlaştırmak adına bazı iç ve dış güçlerin nasıl da koordineli çalıştıkların çok iyi bilmekte ve görmektedir. Biz sırtımızı millete yasladığımız içindir ki, her kampanyada dimdik ayakta kalıyor, her seçimden daha da güçlenerek çıkıyoruz. Milletten alamadıkları desteği başka kaynaklardan arayanlar, milletin vermediği bir yetkiyi kayıt dışı yollarla kullanmaya yeltenenler ise her zaman karşılarında AK Parti’yi buldular ve bundan sonra da bulacaklardır. Başbakanımızın da veciz şekilde ifade ettiği gibi, Türkiye, meşruiyeti milletin dışında arayanların mühendislik yapıp siyaset dizayn edecekleri bir kabile devleti değildir. Şunu herkesin çok iyi bilmesi gerekir: Türkiye bir hukuk devletidir. Milletin feraset ve basireti her oyunu bozdu ve 30 Mart’ta da inşallah bozacaktır." dedi. 

"HİZMETTE ŞEFFAFLIK VE ADALETİ GETİRDİK"

Malatya Belediye Başkanı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır ise, hizmet etmek için göreve talip olduklarını belirtti.

Büyükşehrin getirdiği imkanları en iyi şekilde kullanacaklarını dile getiren Çakır, "Malatya'da önemli hizmetler yaptık. Büyükşehir, Malatya'ya daha büyük imkanlar getirecek. Bizde bu imkanları en iyi şekilde değerlendirip, Malatya'ya daha büyük, sağlıklı ve kalıcı hizmetler yapacağız. Büyükşehir statüsünün verdiği yetki ile şehrimizin kuzeyinden geçen çevre yolunun hayata geçmesi için gerekli bütün çalışmaları hızlandırarak sürdüreceğiz. Kent içinde kalan çevre yolunun devrini Karayolları’ndan alarak kent trafiğini rahatlatacak önemli bir arteri şehrimize kazandıracak, daha bakımlı ve Büyükşehre yakışır hale getireceğiz. Çarmuzu ve Battalgazi Caddelerini baraja kadar prestij yolu niteliğinde düzenleyeceğiz. Burada tarım ve yeşil alanlar muhafaza edilerek halkın kullanımına açılacak, böylece şehrin daha kolay bir şekilde Karkaya Baraj Gölü ile buluşmasını sağlayacağız. Şahnahan’ı Kale’ye bağlayan sahil yolunu kullanır hale getirerek kıyı şeridinden bütün Malatya’nın faydalanmasına imkân sağlayacağız. Burada düzenleyeceğimiz rekreasyon alanları ile daha yaşanılabilir mekanlar oluşturacağız." diye konuştu. Çakır, Malatya Belediyesi olarak insan odaklı bir hizmet anlayışıyla çalıştıklarını kaydederek, hizmette şeffaflığı ve adaleti getirdiklerini söyledi. 

AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Avukat Bayram Taşkın, Malatyalıların 30 Mart'ta sandıklara giderek, Başbakan'a bir kez daha sahip çıkacağına inandıklarını ifade etti. Taşkın, 30 Mart'ta sandıklara ak mühürlerin damgasını vuracağını kaydederek, milletin Türkiye üzerinde hesap yapan şer odaklarına derslerini sandıkta vereceğini dile getirdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız