SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehide Tören Cuma Günü

A- A+ PAYLAŞ

Diyarbakır'da teröristlerin saldırısında Şehit olan Malatyalı polis memuru Mehmet Emin Çakır'ın (26) ailesine acı haber verildi. Motosikletli olan Yunus ekiplerinde görevli Şehit Polis Memuru Mehmet Emin Çakır'ın, Diyarbakır'ın Kayapınar İlçesi Sanayi Sitesi’nde bulunan Motosikletli Timler Amirliği’ne 26 Temmuz'da atılan ses bombasında yaralanan 5 polis memuru arasında olduğu öğrenildi. Uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda,  Polis Memuru Erman Tosun ve 2 vatandaş yaralandı. 

 
Çukurdere Mahallesi Divan Efendi Gül Sokak'taki bulunan Şehit Mehmet Emin Çakır'ın ailesi gözyaşlarına boğuldu. Şehit  Çakır'ın bekar olduğu ve babasının 5 yıl önce vefat ettiği, annesinin bir erkek kardeşiyle birlikte yaşadığı öğrenildi. Acı haber verilirken sağlık ekipleri de hazırda bekletildi.
 
Şehit Mehmet Emin Çakır'ın amcasının oğlu Abdullah Çakır, "Acı olayı yine Diyarbakır'da görev yapan oğlum verdi. Oğlum telefon açarak 'Mehmet şehit oldu' dedi. Bizim polisimiz tükenmez. Askerimiz tükenmez" diyerek gözyaşı döktü. Şehidin yakınları Diyarbakır'daki tören için bu ile gittiler. 
 
KENDİ İSTEĞİYLE GİTMİŞ
Şehit Polis Memuru Mehmet Emin Çakır'ın tayininin İstanbul'a çıkmasına rağmen kendisinin Diyarbakır'ı tercih ettiği öğrenildi. Şehidin yakınları, "Tayini İstanbul'a çıkmıştı. Kendi isteği ile gitmedi. Diyarbakır'a gitti. Tam bir polisti" dediler. 
 
MALATYA'YA GÖNDERİLDİ..
Diyarbakır'da şehit olan polis memuru Mehmet Emin Çakır'ın cenazesi, memleketi Malatya'ya gönderildi.
 
Şehit polis için Emniyet Müdürlüğüne bağlı Vali Ünal Erkan Helikopter Alanında resmi tören düzenlendi. Törene Vali Mustafa Toprak, Emniye Müdürü Mustafa Sağlam, askeri erkan ve şehidin yakınları katıldı. Şehidin cenazesi, törenin ardından askeri helikopterle memleketi Malatya'ya gönderildi.
 
Öte yandan, Şehit Mehmet Emin Çakır'ın, geçen Temmuz ayında teröristlerin düzenlediği el bombalı saldırıda yaralandığı öğrenildi.
 
CUMA GÜNÜ TOPRAĞA VERİLECEK..
Şehit Polis Memuru Çakır'ın cenazesinin, Cuma günü öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'ndaki şehitlikte toprağa verileceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız