SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehidin Adı Üst Geçide Verildi

0
Güncellendi - 2020-06-15 02:47:45
Şehidin Adı Üst Geçide Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesinde, 1998 yılında devriye esnasında teröristlerce pusuya düşürülerek, şehit edilen Jandarma Onbaşı Dursun Gökçe’nin ismi, üst geçitte yaşatılacak.

Karayolları tarafından ilçenin Yukarıulupınar Mahallesi’ne geçtiğimiz yıllarda yapılan üst geçide, "Şehit Jandarma Onbaşı Dursun Gökçe"nin ismi verildi.

Karayolları Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehidin isminin yazılı olduğu tabelayı üst geçide monte etti.

Aslen Antalyalı olan Şehit Gökçe, 1998 yılında Balaban Jandarma Karakolu'nda görev yaparken Yukarıulıpınar Mevkinde devriye faaliyeti icrası esnasında bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan ateş sonucu şehit olmuştu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız