SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eğitim Merkezine Şehidin Adı

0
Güncellendi - 2016-12-17 03:16:55
Eğitim Merkezine Şehidin Adı
A- A+ PAYLAŞ

15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan Malatyalı Ahmet Kocabay’ın adı büyükşehir belediyesinin eğitim merkezine verildi. Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehitlerin adının yaşatılması amacıyla yürütülen çalışma kapsamında Şehit Ahmet Kocabay’ın adı eğitim merkezinde yaşatılacak. TOKİ Konak (590) Konutları’nda bulunan ve hizmete yeni açılacak 11’nci eğitim merkezine Malatyalı Şehidin adı verildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;

sehit"15 Temmuz’daki FETÖnün hain kalkışmasında şehit olan Ahmet Kocabay, İstanbul Esenler’de ikamet ediyordu. O hain ve kapkaranlık geceyi aydınlatan Şehitlerimizden Ahmet Kocabay, soyadı gibi kocaman yürekliydi. 31 yaşındaki Ahmet Kocabay, darbe girişiminin yaşandığı ilk saatlerde sokağa çıkmış ve yoldan geçen tankı durdurmak için üzerine çıkmayı başarmıştı. Tankın üzerinde yüzlerce metre direnen Kocabay, İSTOÇ'taki oto marketin önünde tankın içinden çıkan yüzbaşı rütbeli asker kılığındaki teröristin kurşunlarıyla şehit olmuştu.

Geride iki buçuk yaşında bir yetim bırakan Kocabay’ın naaşı, Sultançiftliği Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Şehitliği’nde toprağa verilmişti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, daha önce Konferans Salonu’na Şehit Ömer Halisdemir, hizmete sunduğu diğer 2 eğitim merkezine de Şehit Engin Tilbaç ile Şehit Ramazan Sarıkaya’nın isimlerini vermişti."

Bülten

dsc08521

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız