SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehidin Sözleri Evinin Önüne Asılan Pankartta

0
Güncellendi - 2016-10-14 02:41:58
Şehidin Sözleri Evinin Önüne Asılan Pankartta
A- A+ PAYLAŞ

Hakkari- Şemdinli'de bölücü terör örgütü mensuplarının bombalı saldırısında şehit olan Malatyalı Jandarma Komando Er Eyüp Hacıoğlu'nun vefatının 3'üncü günü dolayısıyla, ailesi tarafından mevlid okutuldu. Bu arada, cenazesi Yazıhan ilçesine bağlı Sürür Mahallesi (köyü)'nde toprağa verilen şehit erin, daha önce sosyal medya hesabına yazdığı "Ne kimseye Muhtaç Olduk, Nede Kimseye Minnet Ettik.. ANAMIZIN Duası'yla Geldik, Hoca'nın Selasıyla Gideriz!.." sözlerinin yeraldığı bez pankart şehidin evinin önüne asıldı.

Sürür Mahallesi'ndeki mevlide Vali Mustafa Toprak, 2. Ordu Komutanlığı İdari Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral İbrahim Özbudun, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şerafettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Yazıhan Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, İl Müftüsü Ümit Çimen, Baro Başkanı Enver Han, şehit yakınları ve gaziler, asker ve polisler ile vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan mevlit programı İl Müftüsü Ümit Çimen’in duaları ile son buldu.

Mevlit programının sonunda şehit babası Nihat Hacıoğlu ve şehit yakınlarına taziyelerini ileten Vali Toprak taziye çadırından ayrıldı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- Bülten

hnt

şehit

şehit1

şehit2

şehit3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • necdet savaş (7 yıl önce)
    Allah gani gani rahmet etsin .Bu memleket evlatları ana ve baba duası aldıkça hiçbir düşman niyetliler emellerine kavuşamayacaktır . Bu uğurda şehit olan vatan evlatları ruhunuz şad olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (7 yıl önce)
    mekanın cennet olsun aslanım. Allah ailesine sabır versin. inşallah en kısa zamanda bu olaylar da biter ülkemiz huzur güven içinde olur.
    0
    0
    Yanıtla