SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehir Çöplüğünde Ceset Aranıyor

A- A+ PAYLAŞ

Gayrimeşru ilişki sonucu dünyaya getirdiği bebeği poşete koyup çöpe atan kadın ve yardımcı olduğu öne sürülen yakınları ile ilgili soruşturma devam ederken, polis ekipleri 2 gündür Orduzu Pınarbaşı yakınındaki Şehir Çöplüğü’nde bebek cesedi arıyor.

Çukurdere Mahallesi’nde oturan ve 2 evlilik yaptıktan sonra dul olduğu bildirilen 33 yaşındaki İ.S. adlı kadın, 3 Mart gecesi 23.45 sıralarında doğum sonrası kanama nedeniyle Devlet Hastanesi’ne götürülmüş ve tedavi altına alınmıştı. İlgililerin kuşkulanmaları üzerine İ.S.’nin gayri meşru ilişki sonucu bir bebek dünyaya getirdiği, bu bebeği poşete koyarak evdeki çöplüğe attığı, evde bulunan yakını 42 yaşındaki A.S. adlı kadının da çöp poşetini çöp kamyonuna boşalttığı belirlenmişti.

Polis, hastanede tedavisi süren kadının yanı sıra yakınları olan 70 yaşındaki B.S., 46 yaşındaki O.S. adlı şahıslar ile 45 yaşındaki H.S., 42 yaşındaki A.S., 20 yaşındaki S.S. ve 15 yaşındaki U.S. adlı bayanları gözaltına almıştı.

İ.S.’nin gayrimeşru ilişki kurduğunu öne sürdüğü bir yakınının daha gözaltına alınmasıyla gözaltı sayısının 8’e yükseldiği öğrenilirken, polis belediyenin çöp kamyonunun çöp dökme alanına götürdüğü çöpler arasında bebek cesedi arıyor. İki gündür sürdürülen aramalar sırasında bebek cesedinin bulunamadığı, araştırmaların devam ettiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız